Dejan Bulatović: Disident

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Ovsj „disident“ je prosao sve stranke i ideologije. Da bi dokazao i potvrdio svoj disidentski status predlazem mu da se uclani u „pravu“ disidentsku stranku kod Ramusa Haradinaja.Mislim da jedan pravi srpski disident ne sme da odustaje.

    1. Mislis na onu stranku R. Haradinaja koja je u koaliciji sa Vucicevom a samim tim i tvojom strankom tvorila vladu Kosova.

    2. opet vi prvi, g. Knezevicu, a ja za vama u stopu! razocaravate me iz dana u dan, koliko se opstih mesta naprosto lepi za vasu raspricanost, sad ste pozurili da se pohvalite jednom predrasudom, tj, da neko ko je bio u vise stranaka mora biti veroloman, moralno problematican etc. Druga strana istog novcica je tvrdnja ‘nisam clan nijedne stranke’, sto se u Srbiji prodaje kao neki kvalitet, ili je kvalitet biti navek u jednoj stranci, pa bila to Seseljeva stranka ili stranka Vuka Draskovica. Ne poznajem zivotopis g. Bulatovica, ali mu to sto kako vi kazete prosao sve stranke i ideologije nije kod mene nikakav minus, pre bih rekao naprotiv: covek trazi drustvo u kojem bi mogao da se razmerno uspesno bori za ono sto zeli, i sa kojim bi se suprotstavaljao politickim protivnicim. Ali najgore u vasoj hiperpodukciji, koja kako rekoh obiluje predrasudama i kliseima, najgore je kad vi, po uzoru na predsednika Republike, pozelite da se salite, kao sad ovde kad predlazete da se g. Bulatovic uclani u ‘pravu’ disidentsku stranku, nije humor za vas, tako barem meni izgleda

    3. Gospodine Kneževiću u pravu ste. Što se tiče ko je poželjnij kod Haradinaja treba naglasiti da su to članovi bivše SzS, gradonačelnik Šapca g. Zelenović, gđa Trajković… Oni tamo idu k`o na piknik, a ne g. Vučić. Uzgred šta je mislio g. Bulatović, da će nožda biti vođen u bioskop? Epitet DISIDENT se danas lepi na nečiji lik kao plakate za cirkus. Da bi neko zaslužio epitet disident mora to i da d o kaže delom, a ne jednim glupim pitanjem.

  2. Mislis na onu stranku Ramusa Haradinaja koja je u koaliciji sa Vucicevom a samim tim i tvojom strankom cinila vladu Kosova.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.