Dekan Medicinskog fakulteta: Neistinite informacije profesorke Nine Žigon

Ostavite komentar


  1. Profesorka Nina Žigon je iznela istinu na konferencji za štampu. Ukoliko Prof. Davidović smatra da je rad uprave Medicinskog fakulteta transparentan zašto ne iznese javnosti sva primanja dekana, prodekana i sekretara fakulteta!?

  2. Prof.Nina Zigon je iznela tacne informacije.A koliko je Medicinske fakultet u Beogradu korumpiran ,o tome znaju svi.Jos polovinom 90-tih licno poznajem osobu kojoj je otac,istaknuti clan SPS-a u tadasnje vreme,sada SNS-ovac,kupovao ispite na Medicinskom fakultetu i to preko poznatog profesora i kasnije direkora jednog instituta(prof.je bio potpisnik 1000 javnih licnosti za podrsku AV, u medjuvremenu je preminuo).Kupovinom ispita se cak i hvalio,nije krio.Doticna je posle 11 godina „studiranja“ odmah dobila posao lekara u KCS gde i dalje radi.

  3. Pošto je dekan hirug , on NE razume suštinu.
    Nekad je bilo UDRUŽENJE BERBERA i HIRURGA,a
    Šaca iz POP ĆIRE i POP SPIRE iz ovog iz berberske radnje ide da studira hirurgiju.
    Naravno da ovo NEĆETE objaviti.

  4. Da li moze uvazeni Dekan Davidovic da nam da info kada se ide u penziju? 65? I da li to vazi i za Dekane ili samo za neke? Da li moze uvazeni Dekan da nam kaze koliko godina ima i kada ce ili zasto nece u penziju?

  5. Verujem profesorki Nini.I što se tiče finansija,a i ostalo.Ima mnogo mladih lekara,koji ne znaju ništa.Verujem da su takvi kupovali ispite,jer ovo sa našim zdravstvom je zastrašujuće.Ne može da se veruje lekaru koji te pregleda,nego mora da se ide kod još nekog,da bi se ubedilo u dijagnozu.Zato i imamo najveći broj obolelih i umrlih

  6. Jedna od ekskluzivnih vesti: zastareo proces profesorima kragujevačkog univerziteta! Kupovina diploma je javna tajna i široko rasprostranjeno. To i ptice na grani znaju.

Ostavite komentar


Društvo

Proricanje krivičnih dela 9

Proricanje krivičnih dela

Tri karte za Holivud. Verujem da je svako gledao ovaj film u kome Branislav Lečić glumi komandira policijske stanice Gornje Polje, zaduženog da organizuje doček druga Tita. Kako bi sve bilo savršeno, on zabranjuje seljacima da drže stoku, zatvara sve koji bi mogli da predstavljaju "opasnost" i na kraju hapsi i rođenog brata koji je u tom trenutku došao iz Amerike, jer i on je sumnjiv.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.