Demostat: Brisel svestan licemerja vlasti, anti-EU sentiment ne samo u prorežimskim tabloidima, već i na Javnom servisu

Ostavite komentar


  1. „Takva situacija je paradoksalna, ako se uzme u obzir podatak da je EU najveći trgovinski partner Srbije, da većina investicija stiže upravo iz država članica Unije, te da većina pripadnika srpske dijaspore živi upravo na Zapadu – u zemljama EU i Americi“

    Ala botuju, ne samo rezimlije da se razumemo, vec I tzv zastupnici tzv „Evropskih Vrednosti“ razne para NVO u propagandno psiholoskim ratu protiv gradjana Srbije, bravo momci!

  2. A koliko su unistili i izneli iz Srbije? Pisite i o setome. Oni se prave da hoce da nas prime a mi se pravimo da to zelimo. Obostrano licemerje. Vucic je u pravu, ne treba drzati sva jja u jednoj korpi.

  3. Javni servis koji je dno dna,ne bi trebao da postoji.Placam nekoliko teksi RTS-u a ne gledam ga jer su mi se smucile emisije Slagalica,Potera,Ja volim Srbiju i stigni me.Placam kablovsku iako placam taksu na pet brojila,da bih imao nesto pametno da gledam.Posebno iritira dnevnik RTS-a koji forsira vlast a posebno Aleksandra Vucica koji je dosadio i bogu i narodu.Posebna prica su lokalni tv kanali Dunav televizija,Sremska i jos neke da ih ne nabrajam, koje se mogu gledati preko tv antene koje si dno dna po svemu.Takodje Pink i Happy kojima treba ukinuti nacionalnu frenkvenciju,Prva,Stdio B ,B-92 koje takodje iritiraju.Pohvale kablovskoj na kojoj mogu da gledam televizije koje profesionalno obavljaju svoj posao.

  4. Mogla bi EU da malo podrži i narod ove zemlje, a ne da dozvoljava hulji da radi šta hoće.

  5. Ovo je identicno tekstovima za vreme Tita kada su Tito, partija i komunizam bili nedodirljivi, kada se jedan kriticna rec na njihov racun nije smela reci a oni koji su bili protiv Tita/partije/komunizma su svi bili „zrtve strane propagande“ i „reakcionari“. Neverovatno da se slepo verovanje u komunizam i Tita transformisalo u slepu ljubav prema clanstvu u EU i EU komesarima. Bice da rast nepopularnosti EU ipak ima neku vezu sa pojedinim institucijama EU i pojedinim funkcionerima EU i njihovom politikom prema Srbiji, sa duplim standardima i ucenjivanjem Srbije, sa pritiscima da se prizna albanska tvorevina na Kosovu, sa podrskom Smitu i ukidanju RS u BiH, sa diskriminacijom Srba u CG koji su proglasen za najvece zlo i sa kojima je zabranjena bilo kakva koalicija ili njihovo ucesce u vlasti iako ih ima 30% ukupnog stanovnistva. Zadnji pokusaj da se priznavanje albanske tvorevine ugura u pristupne pregovoore je upravo primer za zloupotrebu EU integracija i naravno da ce takvo nesto izazvati negativnu reakciju u Srbiji. Da li bi Hrvatska bila u EU da je kojim slucajem u pristupne pregovore ugurano odricanje od dela teritorije i priznavanje SAO Krajine?

  6. Џабе све сваљујете на Вучића, већина грађана Србије је против лицемерног Запада.

  7. EU najveći ulagač i investitor, to je ok. Imaju oni svoj interes. I to je ok, ali imamo i mi svoj interes koji se ne podudara sa njihovim.

  8. @Уча 16. decembra 2023. u 15.07
    Naravno, posebno oni koji taj truli i licemerni zapad ni videli nisu i svoju sliku grade na antizapadnoj propagandi, koja se sastoji od 90% laži i selektivnih „istina“, pukim slučajem doslovce rečnikom iz Kremlja…

  9. … i u 4/5 opozicije!
    Da je Slobica na spisku za sutrašnje izbore, dobio bi opet 90% k’o kad se prvi put glasalo! Mrtav ‘ladan…

Ostavite komentar


Društvo

Udruženja pozvala učesnike izbora u Milanovcu da potpišu sporazum protiv rudarenja litijuma 10

Udruženja pozvala učesnike izbora u Milanovcu da potpišu sporazum protiv rudarenja litijuma

Na trgu kneza Mihaila, kod spomenika u Gornjem Milanovcu u ponedeljak, 20. maja, u 17 časova biće potpisan sporazum o zajedničkom delovanju u Skupštini opštine kojim se strane potpisnice obavezuju da će glasati javno i zastupati politiku protivljenja istražnim aktivnostima, eksploataciji i preradi litijuma, bora i pratećih metala na teritoriji optšine Gornji Milanovac, saznaje portal N1 u Ekološkom udruženju Suvoborska greda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.