Đorđević: Grčić da podnese ostavku, ako ne – ide se u generalni štrajk

Članovi Sindikata radnika Elektroprivrede Srbije protestovali ispred sedišta tog preduzeća

Ostavite komentar


  1. 33 miliona evra za nameštaj?
    jel to istina?
    ako jeste, to znači lopovisanje fura sa punim kapacitetom.

  2. Kako ce radnici EPS-a, ovoga puta spontano, bez figure, poput Kostunice onomad…??!! Vrlo delikatno i za svaku-pohvalu…

  3. Glavnom odboru nije prisustvovalo 28, već 24 člana, od toga 6 nelegitimnih, što znači samo 18 od 55, što je tek jedna trećina. Izvršili su puč u sindikatu po naredbi Grčića!

  4. Kada sam se žalio tom istom predsedniku sindikata na tretman u jppk Obilić nije se udostojio da odgovori na mejl koji sam mu ooslao a upozorio je njegovog podguznjaka iz sindikata jppk Obilić koji je sad glasao protiv njega. Posle tih ukazivanja na kršenje kolektivnog ugovora od strane direktora a uz prećutnu podršku sindikata ja sam suspendovan i još sam bez angažmana.Pravda za sve vredne i poštene radnike EPS-a.

  5. Dok god Palmini bageri rade 25 časova na kopu Kolubara, da elektroprivredi omoguće struju, grčiće se radnici sa Grčićem. Lopovluku nikad kraja, dok majka Muju šiša na struju. I Kvazimodo zvoni na električno zvonce u državi ludaka na brdovitom Balkanu. Zato struja mora da poskupi a plavuša da se češlja u podne.

  6. Dok su Đokin i Grčić duvali u istu tikvu ljubav je cvetala. Grčić je razvijao svoj biznis a Đokin je bio Grčić umesto Grčića. Vedrio je i oblačio u Kolubari. Zapošljavao je ljude po sistemu ko da više a otpuštao one koji mu nisu bili po volji. Izgleda da je sada došlo vreme za naplatu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.