Desničar napao novinarku Danasa dok je izveštavala sa protesta kod Doma omladine (VIDEO)

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Nedopustivo ponašanje! Milicija će morati da počne da radi svoj posao, rulja postaje neobuzdana, jer znaju da im nikakva kazna ne preti. Ajde da prestanu sa simpatijama da gledaju na ovakve pojave, jer će ubrzo sve da se otrgne kontroli. Počećemo da delimo pravdu kako ko misli, da se bodemo noževima i bijemo na dnevnoj bazi.

  2. Policija u civilu ladno gleda kako ispred njihovog nosa ovaj fašista vređa novinare i pokazuje im srednji prst, da bi onda ohrabren njihovim nečinjenjem, novinarku udario po ruci i izbio joj telefon iz ruke. Posle neka voolin kaže da policija ne štiti fašiste.

  3. „Protest antifašista i umetnika zbog grafita Ratku Mladiću na Domu omladine“.
    Nataša Kandić i Žene u crnom, u koju grupu spadaju? Umetnice nisu to je sigurno, a ne verujem i da su ovo prvo jer njihovi sponzori nisu dokazali da su antifašisti, pa nisu ni one.

  4. Zato sto su JAKI. Oni su ljudi prestravljeni, posle smene 6. oktobar i kraj! Koliko napr. nece imati „minimalac“? Ja ga ni sada nemam. Pozdfrav. Zivela Srbija!!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

26. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.