Dikić: Podmetnuli su mi dokaze

Ostavite komentar


  1. Podmetnuli dokaze ,nestalo oruzje .babe specijalci sta li je sledeca laz ..u ovo niko normalan ne veruje

  2. @sasa Pa, eto ja verujem. Zato sto se pitam sta je njih 14 radilo u Podgorici toga dana. Ostrog nije ni BLIZU. I zato sto svi znamo sta su radili ovi iz Demokratskog fronta ne bi li sprecili prvo samostalnost Crne Gore, a zatim i njene evrointegracije. Mozda Djukanovic ne bi ponovo pobedio da nema takvu ostrascenu, primitivnu i rusofilsku opoziciju.

  3. Sramota za Crnu Goru..ovo je ocigledna namestaljka ali mnogo lose uradjena da je postala smesna

  4. Nismo mi,majke mi,ovo organizovali,mozda malo sa Mosk,hteli,kao Djindjica,ali ne,ni kao one vojnike,,ni novinare,nismo mi takvi,gde bi mi to,mi stabilizujemo ceo Balkan,bre,covece!!!!

  5. Izjava ovog Dikica me podseca na ““90-te,pocev od Markala,preko Hrvatske do Kosova.U svim republikama(pokrainama)Srbi "nisu pocinili nikakav zlocin".Bosnjaci su "sami"podmetali eksploziv ili gadjali svoje l;jude kako bi bili optuzeni Srbi,Hrvati su "sami"razarali Vukovar,Dubrovnik…sramota da srpski nacionalizam ponovo buja i prosipa svoj otrov u vidu lazi.Dok god su na vlasti u Srbiji nacionalisti iz devedesetih,ojacani potporom iz Rusije,sve republike ex SFRJ su u opasnosti.Pocev od Makedonije do Hrvatske,Srbi se ne odricu svojatanja tudjih teritorija,zato je more problema na Kosovu i BiH.Kada bude definitivno porazen srpski nacionalizam,nestace problema na ovim prostorima.

  6. Neka ovaj patriota kaže zašo i šta je radio u CG baš na dan izbora i sve će biti jasno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.