Dinko Gruhonjić povodom pretnji smrću: Opravdano sumnjam da iza hajke stoji sam vrh vlasti

Ostavite komentar


  1. Mnogo je ljudi kojima se tvoja prica u HR ne dopada. Zbog toga me i ne čude takvi grafiti.. Ima jedna natodnavizreks:Nemoj pa se ne boj…

  2. Прво си ти напао Србе без разлога па сад кукаш, то је и хтео пажњу међународне заједнице на пљувању Срба и Србије и величање усташтва баш садa кад су нацисти у офанзиви у Европи!

  3. Zasto ne pomenete peticiju studenata Filozofskog fakulteta iz NS-a da se Dinko smeni zbog govora mrznje? Doticni je izmedju ostalog izjavio i da je ponosan sto deli ime sa komandantom koncentracionog logora Jasenovac. Ovaj komentar verovatno necete objaviti.

  4. Pa nije on neki napaljeni tinejdžer i treba da zna kada se širi mržnja to se i vraća.

  5. Suviše dugo je antisrpski orijentisan , nije samo bio „aktivan“ kada su vladale demokrate i oni su mu obezbedili mesto na fakultetu. Umesto kao npr prof Pajkić argumentima i predlozima „bije “ radikalsku vlast, on se sve vreme bavi Srbima kao zločincima bez podkonteksta i možda bi trebalo tražiti razlog u neprolaznoj „boli“ dotičnog za Yugoslavijom i komunizmom.

  6. To šta radi dečurlija i na šta gospodin burno reaguje manje je bitno od onoga šta je gospodin rekao. A rekao je nešto čime treba da se pozabavi sud i etička komisija. Slažem se deca trebaju odgovarati za oštećenje tuđe stvari jednako kako gospodin treba odgovarati za govor mržnje kako sudski tako i disciplinski na univerzitetu.

  7. Te prijetnje su fantazija. A ti sto javno prijetis da ces nam kuce oteti i pretvoriti u centre za zabavu to nije fasizam?! Pa kako te nije sramota.

  8. A nikako da kaze zasto je to napisano i zbog cega je napisano,i sta je povod i razlog tog grafita

  9. U originalnoj verziji prof Gruhonjić se narugao onima koji su ga prozivali zbog imena, onima koji nam zbog imena ili prezimena odriču ljudskost, (sami bez), koji nam prebrojavaju krvna zrnca i koji su nas gurali u ratove. Narugao se suptilno, što neće svako razumeti, zato su izvukli iz konteksta, napravili od njegovih reči šta njima treba, da unište reputaciju, ono najvažnije što čovek od integriteta ima. ODBIJAM da učestvujem u tome!
    @Petar
    Slažem se. U panici su i na sve su spremni.

  10. Можда Ти је сумња и оправдана. Ипак, у оно што си казао скоро и што казујеш преко двадесет година нема никакве сумње. Ти си задојен мржњом, клевећеш и провоцирао стално и уопштене чуди да је народу прекипело. Такокође, ако је спорна власт онда критикује њу а не да пљујеш народ и државу. Ругање жртвама је питање људскости и уопште није национално питање!

  11. Kad se poziva na Evropsku uniju – nek ode u Španiju i ispljuje Špance u Kataloniji i kaze kako ce u Sagradi familiji kad je završe da pravi rok koncerte pa ce da vidi kako ce da prodje. Oni koji su kao on i ta besmislena Ana zagovarali otcepljenje Katalonije ne mogu da se vrate u Španiju osim s bukagijama.

  12. Slusala sam sta su rekli u Dubrovniku. I Ana Lalic koja je iz Valjeva, a govori o posrbljavanju Vojvodine… I Aida. Kesic. Neko kaze montaza.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.