Direktor niškog Kliničkog centra optužio gradonačelnicu Niša za kriminal

Ostavite komentar


  1. Zivim vec 33.godine u Nisu, i do sada nijed gradonacelik nije bio sposobqn da dovede grad u red. Svi su bili kriminalci neko manje neko vise.I ova sadasnja koja je zavrsila geografski fakultet nema sposobnost da vodi grad od oko 300000 stanovnika.To je dokazala sa rekonstrukcijom ul.Vojvode Putnika. Ta rekonstrukcija traje vec nekoliko meseci!

  2. Covek je potpuno u pravu ,jer njena bahatost i totalno neznanje rukovodjenja gradom Nis nece moci da se vrati u normalu bar za deset godina, i pod hitno je treba smeniti.

  3. Na čelu svih institucija po Srbiji su SNS „uvlakači“, koji misle da samim tim, mogu da rade od gradova, planina, šuma, reka i ostalih Nacionalnih dobara i resursa šta im je volja, i to još isključivo u ličnu materijalnu korist?! E pa „Napredna gospodo“, kad se „sveća“ ugasi, a ničija do zore gorela nije, stići će vas krivične prijave za sve te mutne rabote!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.