Direktor škole u Beogradu skratio časove zbog utakmica protiv Brazila i Kameruna: "Bolje nego da učenici beže sa časova" 1Foto: Screenshot/YouTube/Meridian Sport TV

Direktor Druge ekonomske škole u Beogradu Dejan Nedić, obavestio je zaposlene i učenike te škole da će nastava biti skraćena danas i u ponedeljak, kada fudbalska reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru igra utakmice protiv Brazila i Kameruna.

Kako se vidi u Nedićevom obaveštenju, koje je objavio jedan korisnik Tvitera, direktor Druge ekonomske je odlučio da zbog utakmice Srbija-Brazil skrati časove drugoj smeni, a u ponedeljak, kada je na programu meč protiv Kameruna, u obe smene.

Nedić kaže za Danas da je imao puno zahteva od dece i da je doneo odluku da skrati časove, jer je to bolje nego da učenici beže sa časova.

– Od ove godine druga smena traje do 20 sati i pet minuta, a ja sam skratio časove do 18 i 30 i svi ćemo stići da odgledamo utakmicu. U ponedeljak imamo sednicu Nastavničkog veća pa sam iskoristio priliku da i zbog toga skratim časove. A danas je veliki dan, jednom se igra sa Brazilom – kaže Nedić.

On napominje da je Druga ekonomska sportska škola i da u Ministarstvu prosvete već četiri godine postoji zahtev da im se odobri otvaranje sportsko odeljenje.

Nedić je inače poznati fudbalski sudija i sudijski fudbalski analitičar RTS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari