Direktorka kovid bolnice u Batajnici: Ponoviće se decembar, zatvoriti sve što se može

Srbija u vrhu po broju zaraženih u okruženju, direktorka kovid bolnice u Batajnici upozorava da može biti i gore

Ostavite komentar


  1. Pa kako da se ne ponovi?U Srbiji je sve veličanstveno.Slavimo velike radne pobede, svečsna otvaranja, dahrane i ispraćaji velikana, ustoličenja i odlikovanja, s lekari danonoćno rade i umiru na poslu.I onda, kriv je Đavo!?

  2. Podrška za doktorku i njen apel. Podrška svim lekarima i medicinskom osoblju. Kapa dole ! Podrška svima koji organizuju vakcinaciju.
    Pitanje je kako im uzvraćamo ? Da li znate da sestre i lekari u Covid bolnici nemaju stalni radni odnos i da rade neprekidno ? Ogroman broj je zaražen ili je bio zaražen. Cudi da niko i ne postavlja to pitanja a usta su nam puna „heroja“.

  3. Logika je ugasila odavno svetlo u sns ispranim mozgovima… skijalista rade od januara nesmetano inkubacija je 14 dana da su skijalista problem imali bi jos polovinom januara visoke brojke… uzrok je negde drugde, masa dolzi vakcinisanih draga koleginice ili su se zarazili na punktovima masovne vakcinacije ili su se opustili nakon toga lazi i spinovanja nam nece pomoci

    1. Pre nego se pravite pametni, proverite činjenice. Inkubacija traje 1-5 dana u 90% slučajeva. U poslednje vreme, barem prema slučajevima koje ja znam, a znam ih baš dosta, inkubacija traje 1-2 dana. Ali mi Srbi smo navikli da je „uzrok negde drugde“, nikad mi nismo krivi.

  4. Slazem se kad privreda stane ni vi necete dobiti platu… pa lecite dzabe nego pratom necete bez love da mrdnete… cujem da vam Rade Panic pakuje suze i prodaje ko lekovite

    1. Da li iko na bilo kom poslu treba da pogine da bi ta vasa „privreda“ radila? Zena je lepo rekla da se zatvori sve sto moze, a ne sve. Ako su skijalista, klubovi i kafane stub privrede, onda smo u debelom problemu, zatvorili ih ili ne.

  5. Ako imaš stabilan priliv novih pacijenata, a mi smo sigurno 2 nedelje imali negde oko 1500, onda je logično da imaš i sličan broj smrti svakog dana. Svi su dali normalne izjave, osim gospođe iz UPK, koja je morala da začini politiko. Kad je tako poštena, zašto nije pomenula i okupljanje za Balaševića, ili je i ona tu bila, jer je ipak to za obrazovanu opozicionu elitu?

  6. Pitajte Vučića šta ćete zatvoriti i ne dramite više. Vučić u klin vi u ploču. Opterećujete ovaj narod vašim izjavama. Vidite da je vlasti bitniji neki prijatelj donator nego ljudski život.

  7. Dajte nekog novinara sa m.. ima, mora da je ostao bar jedan takav, da istrazi i obavesti narod o cemu se ovde radi! Kako zemlja „lider u vakcinaciji“ postaje zariste broj 1 u svetu? Prema SZO-u vec sestu nedelju zaredom u celom svetu opada broj obolelih i smrtnost se smanjila za 20% a samo kod nas odjednom drasticno raste? Kako je to moguce? Ko ovde vise laze i maltretira ceo narod i zasto? Dajte vi, kao jedina nezavisna novina, u ovom s.. nju od zemlje istrazite, pitajte SZO, pitajte sve i saopstite narodu o cemu se radi, da li laze SZO ili lazu ovi ovde. Neko definitivno laze. Dajte nam odgovor ko i zasto laze?

  8. Valja poslušati apel doktorke i pomoći i lekarima i sebi. Što više ljudi vakcinisati. Pitanje da li je istina da u Covid bolnici u Batajnici lekari rade na određeno vreme i da im se produžuje radni odnos na mesec, dva ili tri meseca ? To bi bila sramota za sve.

  9. Pa, sto niste zatvorili ski centre pre mesec dana? Vec se sad izivljavate nad narodom, svesno govoreci da je to od zimovanja.

    1. Raspitajte se ko drzi hotele po zimskim centrima pa ce vam nesto biti jasno zasto ne smeju da ih diraju.

  10. Tiodorović izjavio uoci sednice pa ce posle opet da izjavi nakon sednice. Epidemiolog Predrag Kon,virusolog Tanja Jovanovic, Doktorka Anđela Gavrilović, doktorka Tatjana Adžić Vukićević , od sabajle su poceli da zatvaraju sve sto se moze . Dakle pocelo je ponovo horsko plasenje naivnih podanika i najava kucnih pritvora jer to tako treba da bude.

  11. U Hrvatskoj angažovali sve koji su završili medicinu od srednje škole pa nagore,sve penzionere i sve vojne lekare a imaju i unesrećenih id zemljotresa.Dijagram zaražavanja pada,neke mere ukinute.

  12. pa dobro, važno je da se svaki slučaj pažljivo isprati, rezultati pošalju u Kinu, tako da to uvrste u njihovu analizu treće faze kliničkih ispitivanja njihovih vakcina protiv koronavirusa

    1. Usput disciplinovani srpski zamorčići šalju pozdrave svojim novim prijateljima Kinezima.

    1. Meni nije jasno, zasto se koristilo neispitana cepiva, samo da bi Vucic bio „najbolji“, uzas, koliko ce jos nesrece doneti Srbiji?!

  13. Direktorka bolnice zivi na drzavnim jaslama mnogo dobro, tako da bi ona zatvorila sada sve. Kako cete primiti platu direktorka, sta ce to da zaradi novac i napuni budzet da bi vi mogli da se finansirate? Nenormalni ljudi…

  14. „u regionu…..“
    Kakvom crnom „regionu“? U svetu smo medju vodecim! Imamo 4 vakcine, to je lepo. Ali imamo i 4. talas, jedini na svetu!

  15. Pa pametna zatvorite i vi nas na 3 meseca ko Slovenci!! Ali dajte i lovu ko Slovenci
    O čemu ti pričaš i kakvoj bolesti???
    3 meseca ćutite a sada kad prolazi sezona skijanja sada ste našli da pričate
    BRUKA OD DRŽAVE SLOVO D NE POSTOJI
    SRAMITE SE SVI KOMPLET NA ČELU SA VODJOM!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.