Direktorka Specijalne bolnice za bolesti zavisnost: Broj zavisnika u značajnom porastu

Ostavite komentar


  1. mozemo zatvoriti kockarnice i kladionice za pocetak,bar to mozemo,od necega treba krenuti,ima ih i blizu skola i u skolama,ma svuda i samo nicu nove,veliko porodicno zlo

  2. Svaki kafic ima svog dilera,svaka kladionica ima svoje zelenase!!! Drzava je nezainteresovana za to. Najveca korupcija,najvece pranje para,legalizovana kocka I droga,dno Evrope. Polupismeni balavci divljaju drogirani u skupim kolima po Srbiji. Zuta Banda je bila katastroga a ovi su jos Gori.

  3. Na porast broja zavisnika verovatno utice i blagostanje u kome zivimo,ima se vise para za konzumiranje psihoaktivnih supstanci a otvarnjam Jovanjice i slicnih proizvodjaca postaju dostupniji obicnom narodu.

  4. Zatvarice se jos kulturnih ustanova da bi dobili jos koju kladionicu,zatvorice jos neki tv kanal da bi dobili jos koji rijaliti…a vi omladino odlucite za sta se vredi boriti

Ostavite komentar


Društvo

Priznanje za dobrovoljne davaoce krvi 10

Priznanje za dobrovoljne davaoce krvi

Nacionalni dan dobrovoljnih davalaca krvi obeležen je danas u Čajetini uručenjem priznanja višestrukim dobrovoljnim davaocima krvi iz tog grada, koji su dali krv do 75 puta, saopštio je Crveni krst Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.