Divljanje pristalica SNS u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Botovi i tzv huligani hrabri kao i njihov šef. Kad zagusti bežite. Od vojkse u Englesku, od rata u novi stan a vidim da ovih dana pakuje kofere za duži put.

    1. Sta pricas ti? Neandertalac jedan. I ti si mi veliki i jak covek pa ovde po portalima pises. Ajde produzi. Informisi se prvo pravilno a nemoj odmah na prvu loptu da prihvatis sve sto je receno samo zato sto je na nekom portalu na internetu.

  2. Kako ta pirotehnika uopšte uđe u zemlju? Ah, kakvo glupo pitanje.

  3. A sta rade upravnici zgrada? A sta radi Sektor za odrzavanje stambenim zgradama u okviru JP „Infrastruktura“? Sigurno da konferencije za stampu nece resiti problem.

    1. gargamel ih je snabdeo Ali ja tvrdim da mu uskoro dolazi sad
      sad pokušava da izazove neki incident Zelenoviću ne daj se
      pozdrav iz Hamburga

    2. Nije meni kao sapcaninu potrebna podrska Beograda, samo neka pare ne odu iz Macve. Dalje, uzevsi u obzir ko je trenutno na vlasti, a to trenutno ovde traje dvadeset godina, vreme je za rastanak. I samo vas molim da Zelenovica i Petrovica koje toliko volite, podrzavate, odmah odvedete u svoje gradove i postavite za gradonacelnika i sidekick-a. Ali, kao sto je neko dole napisao, ovde imamo botove opozicije a i pozicije. Tako da jeste uzalud sto sve ovo pisem jer, nedvojbeno, opet pisem jednom takvom clanu. Lako je izaci na lokalne izbore i glasati po interesu. Kedni me valjaju dolaze drugi i tako unedogled ako treba. Kako bi se stvorilo takvo okruzenje mora se prestati sa kupovinom glasova. Zato pokupite sa sobom i ove Zelenoviceve gusenice od pomocnika, ima ih od Varne pa do Cera, vodite sa sobom. Spartaju i vrse pritiske pred svake izbore. Ako bude bilo i Vucicevih, onds idu i oni. Okanite se vise Macve i Sapca.

  4. Verovatno se još neko pita da li je predsednik pustio i ubice Đinđića , da li Jeremić može to da proveri ?

  5. Ovde imate komentare botova SNS-a i botova opozicije. Tako da su svi botovi, manje-više. Da se ne foliramo sa terminologijom, komentarlucima, trolovanjem i hejtovanjem.

  6. A kada se lupa u serpe u vreme policijskog casa, to izgleda nije uznemiravanje gradjana. E, svasta.

    1. Mina, jeste i to uznemiravanje građana, ali se zviždi ovoj vlasti, za razliku od ovih s krovova kojima je cilj zastrasivanje građana, ali neka ih, još malo, pa će tek biti uznemiravanja kad kuka i motika izađe na ulicu pa ćemo videti ko koga uznemirava.. i da Mina, sram vas bilo.

      1. A ti češ, valjda, prvi da izađješ sa motkom? Bracala, nemoj da se junačiš preko DM i ne zaboravi da močuga ima dva kraja. Ne treba nam to.

    2. Mina, ovi što lupaju u šerpe ne krše zakon, a ovi navijači krše i to po više taĉaka…..

    3. Lupaju iz svoje zgrade i svojih stanova, a baklje se pale na krovovima i nisu stanari tih zgrada… Da ti objasnim razliku…
      Istinu treba prihvatiti i sagledati i zaključiti bar je ovo lako kao 2+2… Ne biti pristrastan…

  7. To što pluju i psuju dragana (Milovana) Djilasa je za svaku pohvalu, ali je 100% sigurno da oni nemaju pojma zašto to rade i da uživaju u huliganstvu. Tsko da je kontraproduktivna akcija.

    1. Tanja, manje gledajte pink tv, pa nećete hvaliti ,psovanje,, i ,,pljuvanje,,.

  8. Ja sam iz pomenutog grada .. Nisu to nikakvi huligani niti kakvi sns botovi.. To su deca pustena sa lanca koja su se napila, a i ako su sns botovi zasto su onda vikali vucicu pederu ? Prvo se informisite ljudi. A ovaj portal mogao je malo da ne laze Pozdrav iz Sapca.

Ostavite komentar


Društvo

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna 10

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna

Nacionalno udruženje porfirija Srbija pokrenulo je kampanju za podizanje svesti u javnosti o problemima sa kojima se suočavaju pacijenti oboleli od porfirije, retke nasledne bolesti koja se javlja usled mutacija u genima, odgovornim za sintezu hemoglobina, ključnog proteina u crvenim krvnim zrncima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.