Dizalica od 55 tona, dva hapšenja i reči oficira: Detalji jutrošnje drame na novobeogradskom Savskom nasipu

Ostavite komentar


  1. Ovaj nije naučio da je signalizacija policajca „starija“ od saobraćajnih znakova pa će sada, zajedno sa vama, da celu naciju pravi budalama.

  2. Policajci su danas hapsili građane koji brane zakon, sutra idu da čuvaju kriminalce koji krše zakon… Za ovo drugo su bolje plaćeni.

  3. @Vladdimir Samo ako je po zakonu, a posto je policajac prekrsio zakon sledi sunspenzija pa na sud

  4. aman ljudi svaka vam cast svaka. pa ovaj pripadnik policije treba protiv njega podneti kriv prijavu za zloupotrebu uniforme, pa on svojim ovim postupkom je doveo u pitanje taj teren, ovo je neshvatljivo, dali ti policajci imaju mozgove ili ne , ili ne ako vec postoji znak onda je on tu da postuje znak a ne da dovodi u opasnost taj ceo teren propustajuci to vozilo, i lepo bi bilo da sudija kome ovo bude upuceno ponisti, ovo je neshvatljivo, neshvatljivo, zloupotreba uniforme, koju nosi,,

  5. Kriminalno ponašanje nasip je uništen od bloka 45 do Ostružnice. Polupismeni vladaju. Nema nam spasa sa impotentnom opozicijom

  6. NASILJE NA SVAKOM KORAKU. PA ŠTA JOŠ TREBA DA NAM RADITE, DA NAS POBJETE ODMAH JER NAS DO SADA POLAKO UBIJATE.

Ostavite komentar


Društvo

"Nema igranja, od ovog bukvalno zavisi naša budućnost": Šta znači izjava Miloša Vučevića da se mora povesti računa o udžbenicima iz nekoliko predmeta? 10

„Nema igranja, od ovog bukvalno zavisi naša budućnost“: Šta znači izjava Miloša Vučevića da se mora povesti računa o udžbenicima iz nekoliko predmeta?

„U cilju očuvanja identitetske socijalizacije, smatram da se mora povesti računa o udžbenicima od prvog razreda osnovne škole do četvrtog razreda srednje škole, iz oblasti srpskog jezika, istorije i geografije, a na mlađem uzrastu iz poznavanja prirode i društva“, poručio je premijer Miloš Vučević, prilikom predstavljanja svog ekspozea u Skupštini Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.