Đaci iz Filološke skupljaju otpad kako bi platili matursko veče svojim drugovima

Ostavite komentar


  1. Ostavljam ovaj komentar jer sam primetila da komentara na ovaj tekst uopšte nema, iako on, kao malo koji u medijima, govori o najvećem duhovnom kapitalu i najboljoj šansi za budućnost koju ova zemlja ima. To su đaci Filološke gimnazije i drugih škola, koji neretko pokazuju ljudskost, plemenitost i spremnost na delovanje koju mnoge generacije nemaju, jer su se istrošile na naricanje nad ,,sve gorim naraštajima“. Ako hoćete da podržite ovu divnu decu, limenke, flaše i hartiju možete doneti u dvorište Filološke gimnazije, gde se nalaze odgovarajući kontejneri. Možda je to jedan sasvim mali problem u našem društvu koji oni rešavaju, ali je njegov simbolički potencijal ogroman. Bravo filolozi <3

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.