Đake na testu iz maternjeg jezika namučio „Boj na Kosovu“

Počelo polaganje male mature

Ostavite komentar


    1. sta ima da ih zbynjuje kada smo pobedili zar nisu gledali 89g kada predsednik slobodan milosevic helikopterom se spusta na cuveni gazimestan.

    2. Gluplji tekst a i naslov, ne videh odavno!!! A boj na Kosovu je , u svakom pogledu, daleko od icega za sto ga drzimo. Zdrav na tu temu sigurno pada na teme.

  1. Šta je Milica mislila o vlasteli a Lazar nije znao, ili nije želeo da veruje u to? Malo ih je al su ……. Kad ostaneš bez glave u bežanje će da se stave, da zaposednu sva tvoja imanja. Tako je i bilo. Posle je crkva a još više naša ispolirana istorigrafija napravila mitski narativ za sve buduće generacije srbalja. Po nastavnom planu i programu u škole da se stave i do kraja sveta i veka neiskreno slave.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.