Đerlek: Ozbiljno se spremamo za vakcinaciju, okanimo se teorija zavere

Ostavite komentar


  1. Svaki pametan, načitan čovek a pogotovo akademski građanin , zna da zavere postoje ili ne postoje. Ne postoje teorije.

    1. Tačno, samo gospodin Djerlek ne zna jer nije nista od pobrojanog. Njemu je rečeno da je kampanja za vakcinaciju počela i on odradjuje svoj deo posla.

  2. Vakcinacija je dobrovoljna a ne prisilna. Postuj ustav gospodine. Okanite se vise prisilne vakcinacije i shvatite da zbog toga nekome moze da padne glava.

  3. I ovo ima prostora u Danasu. Jel znate da je ovo zaposlilo sina studenta stomatologije , kao pomocnika gradonacelnika za ekologiju u Novom Pazaru i tako otimajuci od gradjana mu obezbedilo dzeparac?

  4. Pa, nije baš da je nevažno, znamo da korporacije nisu vođene humanističkim i filantropskim motivima, ma šta tvrdile. Očekivao sam ovajve relativizacije od politički i medijski angažovanih lekara, a ovde je ona veoma opasna. Fajzer je na listi najkažnjavanijih korporacija 19. na svetu (GSC je dvadeseti, kod nas prilično „finansiraju“) sa 4,75 milijardi dolara (prva je Bank of America sa 82,7 milijardi kazni) od 2000. godine. Kršili su sve etičke i poslovne norme koje postoje. Neke druge farmaceutske kompanije nisu u toj meri. Da se razumemo, uzimanje SVAKOG leka može imati posledice. Međutim, postoje i važne nijanse u svemu tome…

  5. Ko je ovaj lik i zašto se sve više pojavljuje da nešro izjavljuje? Ozbiljno se spremajmo za vakcinaciju, okanimo se vakcinacije.

  6. Cudno je da vi niste, kao toliko principijelan covek , reagovali na nezakonito i neustavno postavljenje na mesto drzavnog sekretara u Ministarstvu zdravlja , od strane Vlade koja tede nije postojala i nije u tehnickom mandatu smeola da vas postavi nigde ?! A sada se vidi zasto ste bili potrbni Vucicu. Imate jednak dar za foliranje javnosti kao i ostali vucicevi licni vazali, clanovi tzv kriznog staba. Koliko vas samo ima i kada ste uspeli da se nakotite u tolikom broju? Fuj !

  7. Mirsad Đerlek slobodno moze eksperimentalnom vakcinom da vakcinise sebe i svoje najmilije a tako i svi clanovi Srpske napredne stranke na celu sa predsednikom. nek se vakcinisu vakcinom a ne placebo il vitaminima. Mi kao pojedinci treba da odlucimo sami prema onome kako i usta verujemo. U ovoj fazi kad se ne znaju nus pojave a to ne znaju ni proizvodjaci nek se vakcinise onaj koji veruje da mu nece naneti zlo a ni njegovim najmilijim. Kad prodje vise meseci onda cemo biti sigurni da li se treba vakcinisati il neKriznom stabu niiko ne veruje a ko veruje nek izvoli

  8. Zabranjeno je zaposljavanje lekara od strane vlade i upravnika klinickih centara.
    Postoji uredba u Nisu na primer koja zabranjuje zaposljavanje preko kvote koja je propisana a ispunjena je.
    Dakle ako je 2600 medicinskih radnika bolesno, NI JEDAN ne moze zbog uredbe da se zaposli i odbijaju se.
    Vlast radi na krahu zdravstvenog sistema i demonskoj nebrizi za stanovnistvo.
    Probudite se ljudi dok ste jos zivi, vlast ne zeli da budete.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.