Đoković će morati da se vakciniše ukoliko želi da igra na turnirima

Vakcinacija uslov za učešće na svim grend slem turnirima u sezoni, najbolji teniser sveta pred teškom odlukom

Ostavite komentar


  1. On bi se, da ima imalo casti kao sto je nema, zauvek povukao nakon sto je zarazen isao medju decu, ali ne ocekujem da ima kapacitet da to uradi. Nije ga bilo nimalo blam ni kad je zarazio silne ljude na turniru u Hrvatskoj usred korone.

  2. Pa zaista je krajnje vreme da se Novak odluci izmedju antivaxerske i teniske karijere.

  3. Novak bi trebalo da završi karijeru teniskog profesionalca, sada kada je na vrhuncu, kao što je uradio, iz starijim ljudima poznatih razloga, šahista Bobi Fišer svojevremeno!? Zapamtite: Novak NIKAD VIŠE neće moći da osvoji nijedan grend slem, jer će ga onemogućiti, u svakom slučaju!? Ovo su jako krupne reči, ali vreme će pokazati da li sam u pravu.

  4. Nabavice laznjak potvrdu, lako ce on. Nego, sta cemo mi sa poskupljenjenjem svega i svacega?. Ne znam kako vi ostali, ali ja zivim od plate koja ne namerava da raste a ne od Djokovicevih osvojenih grend slemova. Mozda bi nam bilo bolje da razmisljamo o generalnmom strajku a ne o Novaku Isusu Djokovicu.

  5. Ne mora ni da ucestvuje, para je zaradio za pet zivota. Kad vide koliko gube na turnirima jer Nole ne igra…bice druga prica. I za UK ne treba vakcina, znaci igra na Vimbldonu. Prestanite da lazete.

  6. Ja bih opet prob’o na istu foru…bar jos jedno 3 puta, London, Pariz, Njujork
    Ovi iskompleksirani bi odlepili od srece kako Nolo pobedjuje svet

  7. nole budi smeker do kraja, izdigni se iznad svih i svega, oteraj ih u honduras i reket o klin. ne pristaj na njihovu igru i njihove uslove bez obzira na cenu…. ostani NOVAK do kraja

  8. Ovih dana Selakovic upravo sprema novog ambasadora za Australiju! Da, da, nekog svog pulena (R. S.).
    U duhu dobre saradnje sa Australijom i zajednicke borbe protiv Djokovica i za nezavisnost Kosova (Australija odavno priznala, ne odustaje i podrzava ih za sve medj organizacije)!

    Pitajte ga direktno i licno, sve je tacno i provereno….

  9. Poštovani, molim vas da ispravite grešku u naslovu „Đoković će morati da se vakciniše ukoliko želi da igra na turnirima“ zato što sadrži grešku.
    Novak Đoković će da bi igrao na turnirima morati da pokaže beli papir sa svojim imenom i prezimenom u a4 formatu sa QR kodom.

  10. Nek radi sta hoce, njegova stvar, ali je ruzno sto se nije izvinuo ljudima, novinarima i deci koju je susretao zarazen, a bez maske 18. decembra.

  11. Gospodin Živa je u svojoj kolumni Više od igre rekao sve. I ne bih ništa dodavao. Samo da Nole treba da zna šta gubi a šta dobija ne vakcinisanjem!
    Mnogi na Zapadu nisu želeli da se vakcinišu ali su zbog prirode posla, putovanja i funkcionisanja morali da se „pelcuju“. Nije fer nije pošteno ali ko te pita?
    Bila bi štata da zbog vakcine ode sve u propast!

  12. Dodji u beograd, tu ne moras ni masku, ni vakcinu, mozes i sa bebama da se slikas zarazen ako zelis, nije frka

  13. Može li ovakav komentar a da “ograničeni” ne shvate kao loše pod obavezno…
    Ako je do sada bio principijelan i nije se vakcinisao pa i po cenu ovog sto se desilo…dali će ga obaveze prema sponzorima i OOOOGROMNE pare “naterati” da promeni mišljenje?!? Jer definitivno ga većina nije poštovala (nemora da ga iko voli) a sad pogotovo…a nigde gde su veliki turniri neće moci ući bez vakcinacije…

  14. Ne bi me zacudilo da Djokovic dobije QR kode i bez vakcine. Ako se to otkrije on ce reci da je to neko iz njegovog tima progresio!

  15. A da, jedan nas sportista koji je umro nedavno, je dobio izliv krvi na mozak. Dan posle vakcinisanja.

  16. „Trrombb
    17. januara 2022. u 22.54
    A da, jedan nas sportista koji je umro nedavno, je dobio izliv krvi na mozak. Dan posle vakcinisanja.“

    A ti si , očigledno, dobio „izliv inteligencije“. Da li je i tebi od vakcine?

  17. Isti uslovi za sve.
    Ne bi trebalo biti izuzetaka.
    Kako će se odlučiti je njegova stvar.

  18. Kako nije jasno kada nesto trazite na silu od naroda on to nece da uradi. Pogotovo ako niko jasno ne kaze da ce za u slucaju nezeljenih polsedica snositi odgovornost. To prvo moraju reci farmako maf industrija i vlade drzava koje teraju ljude da se vakcinisu.

  19. Pitam se dali je NovaX sredio „pozitivnu“ potvrdu po preporuci (advokata)? Licno se ne bih zacudio ako sredi jos jednu o vakcinaciji. U svakom slucaju sramota i za njega licno ali i za drzavu.

  20. Sramotno…
    Kontrola ljudi,da se svi ustroje i svi budu jedno.
    Ne daju slobodu i zaustavljaju ljude koji ne pasu sistemu.

  21. Polako sa prognozama, ko zna sa će se dešavati narednih meseci. Možda se svi iznenadimo, pa ova histerija počne da jenjava, posebno ako se zvanično objave podaci o stvarnom učinku vakcina. Nezvanično ga svi vidimo.

  22. A postoji i varijanta da on odluci da vise ne igra tenis. Te tako uopste nece morati da se vakcinise nikad i zivotu .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.