Đoković podelio sliku blokade na Gazeli: Čist vazduh je ključ zdravlja

Ostavite komentar


  1. To breme idemoooo, sampione. Naravno ni jedan, ali ni jedan rezimski mediji ovo nije preneo. Ali preneli su svi svetski…. to je bitnoooo. Sledeće nedelje biće duplo više ljudi….

  2. Bravo narode. Bravo Nole . Dole fasisticki zakoni. Ustav se primenjuje a NE menja .

  3. Bravo, majstore! Narod u Srbiji je ispostavio zahteve režimu u Beogradu. Narod nije ulica, narod je sve.

  4. Bravo Nole.Ti si car careva.Ponosna sam sto si nas .Tvoja podrska znaci mnogo.Da si nam ziv i zdrav sa svojom porodicom.

  5. Sve je tačno. Problem jeste u tome što Đoković nema finansijskih problema da svoju decu vodi u prirodu. Mnogima u Srbiji nije dostupan ni jednodnevni izlet do Avale ili na Frušku goru. Svojevremeno je hvalio manuka med a nije mu palo napamet da je reč o proizvodu koji mogu da kupe samo izrazito imućni. Bilo bi bolje da učini nešto da se u gradovima, u kojima su deca „zarobljena“, vazduh popravi i da se uključi u akciju smanjenja upotrebe hemije u poljoprivredi. Naravno, kao veoma uticajan pojedinac. Isto mislim i za vakcine. Javno zdravlje ispred je pojedinačnih interesa. Pogotovo kada u nauci za to nema baš mnogo razumevanja.

  6. Nole, u tenisu ti nema ravna, ali sad si me baš nasmijao sa tom „ekološkom“ problematikom :). Litij je prevelika lova i samo je pitanje tko će je dijeliti…pozocija ili opozicija. Novac je ključ zdravlja, pa ti to bar znaš 🙂 .

  7. Ziv i zdrav bio Nole mnogo puta si pokazao, da imas svoje misljenje..da razmisljas, svojom glavom ❣

  8. Uopšte niste shvatili poruku, Novak vam je poručio da umesto što zagađujete vazduh glupim protestima ( usput, režiranim iz inostranstva), čuvajte prirodu…osvrnite se za sobom koliko tona smeća ste ostavili…To je materijalno zagađenje, a posebno je koliko ste zagadili prostor mržnjom, maltretiranjem građana i bolesne dece…Uopšte niste shvatili i zato se „džaba“ radujete i likujete…

  9. Bravo! Šta ćemo sa automobilima koji su po svim svetskim istraživanjima ključni zagadjivači vazduha u gradovima ? Hoćete li da se odreknete konfora vožnje po gradu za sve i svašta , da plaćate veći porez , jer bogataši neće da daju pare, da bi gradski saobraćaj bio bolji ? Naravno nikada gradski saobraćaj nigde nije tako dobar da dobrostojeća srednja klasa ne koristi svoje automobile …Ukoliko je razlog ovih protesta smena Vučića , onda ok , iako niko nije rekao šta ćemo posle? Medjutim, mahati čistim vazduhom dok imate ovoliko automobila , termoelektrane i ovakvu deponiju , malo je tanko….

Ostavite komentar


Društvo

MUP: Šesnaestogodišnjak zapalio vagon BG voza u Batajnici 10

MUP: Šesnaestogodišnjak zapalio vagon BG voza u Batajnici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u saradnji sa Odeljenjem za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu rasvetlili su paljenje vagona „BG voza“ koje se dogodilo sinoć, 18. aprila u naselju Batajnica i podneće krivičnu prijavu protiv šesnaestogodišnjaka za krivično delo izazivanje opšte opasnosti, saopštio je MUP.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.