Đukić Dejanović: Nastavnici će moći da uz sopstvenu procenu dece učine program kvalitetnijim

Ostavite komentar


  1. Nastavnici ce svojim znenjem i kreativnoscu ispravljati neznanje onih koji sede u ministarstvu prosvete, ali ce zato cistacica imati 70% plate od nastavnika sa 7 stepenom. SUPER, eto motiva nastavnicima

  2. Taman kada pomislim odlična izjava, pojave se smernice! Gosp.ministarka dajte odrešene ruke nastavnicima, naravno i odgovornosti. Podrazumeva se zakonska regulativa i uspesi će biti vidljivi i za vreme vašeg mandata. Osluhnite malo više nastavnike i biće pomaka u interesu svih. Srećno svima nama!

  3. E ministarka lako ćemo mi sa znanjem idi vidi na sta ti jedna liči jedna škola u opštini DE.One po Ukrajnu bolje izgledaju.

  4. Posto je u ozbiljnim godinama Slavica Djukic Dejanovic sumnjam da se seca koje je sve funkcije obavljala.Tipicno za SPS da se njen glavni i mali broj njegovih ljubimaca setaju sa funkcije na funkciju.Umesto navedene funkciju je trebalo da preuzme mladja i sposobnija osoba ali na zalost mojih prijatelja i mene na funkcije dolaze partijski kadrovi kod kojih su sposobnosti za obavljanje vaznih funkcija vrlo upitne.

  5. Ovo je neozbiljno…samo lepo upakovano da se sve prebaci na profesore.Niko nije glup ni slep!

  6. KAKO ova zena filozofira,pa to je strasno.Malo li ste urusili prosvetu?
    Hajde,dokusurite je glupostima pa da zavrsimo sa ovom sprdacinom.

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 8

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.