Đurić: Rasvetliti sudbinu nestalih

Ostavite komentar


  1. Svaka majka, i naša i njihova, ima pravo da zna, šta im se desilo sa najbližima.

  2. Najteze je onima koji su izgubili voljenu osobu u toj strasnoj tragediji koja se dogodila. Prirodno je da zele da znaju sta se dogodilo sa njihovom decom, ocevima, supruznicima…

  3. Porodice nestalih zasluzuju da saznaju sta se desilo sa njihovim najmilijima.

  4. Velika je tuga ziveti u neznanju gde je i sta je sa tvojom najmilijom osobom.Svaki dan mislis pojavice se,javice se ali njega nema.Treba pomoci ljudima kako bi saznali sudbinu svojih najmilijih kako bi se prekinla agonija u kojoj se nalaze.

  5. Neciji otac,majka ,brat,baka ,deka , blizi ili dalji rodjak su nestali.Ljudi koji ih traze su zasluzili da znaju sta se desilo sa njim.Jer veca tuga od saznanja da je neko mrtav je zivot u neznanju i iscekivanju vesti sta se desilo sa njihovom najmilijom osobom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.