Dodela nagrada "Svetislav Milić – mladima od srca" 15. novembra u Narodnom pozorištu u Nišu 1Narodno pozorište Niš: Foto Vesna Torović

Humanitarna organizacija „Nađi Raula“ iz Niša uz podršku porodice Milić i partnera, ove godine jubilarni peti put organizuje dodelu nagrada „Svetislav Milić – mladima od srca“.

Svečana dodela nagrada zakazana je za sredu, 15. novembar u 12 sati na velikoj sceni Narodnog pozorišta u Nišu, a među ovogodišnjim laureatima nalaze se i mladi naučnici iz Niša Teodora Obradović i Milijan Bačević, hor Čačanske gimnazije, devojčica iz Žitorađe koja je sakupila 30.000 evra za lečenje svoje sestre Magdalena Stanković, kao i mlada sportistkinja iz Niša Sofija Rodić.

Centar za promociju nauke, Narodno pozorište i OŠ „Učitelj Tasa“ su institucije godine, a specijalna priznanja idu u ruke Mateje Vukelića iz Beograda, Miroslava Milića sa Kosova i Metohije i Gordane Kovačević iz Vršca.

Imena dobitnika Plakete mira po tradiciji čuvaju se u strogoj tajnosti i biće objavljena 14. novembra, dan pred svečanu dodele nagrada.

Na svečanoj ceremoniji uručenja očekuje se nastup preko 100 izvođača, koji će kroz temu ovogodišnje dodele nagrada poslati poruke mira i ljubavi, saopštili su organizatori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari