Dodeljene nagrade za filantropiju 1

Trag fondacija jedanaestu godinu za redom dodelila je VIRTUS nagrade za filantropiju kompanijama, malim i srednjim preduzećima i pojedincima, s ciljem da se oda priznanje i javno istaknu kompanije i pojedinačni darodavci koji na strateški način podržavaju razvoj zajednica i tako daju najbolji primer drugima.

Dobitnik Glavne nagrade za doprinos na nacionalnom nivou je kompanija Delta Holding. Za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje nagradu je dobio Rudnik i flotacija Rudnik d.o.o..

Nagrada za dugoročno partnerstvo poslovnog i neprofitnog sektora pripala je Nelt Co d.o.o. Kompanija Nag d.o.o.

Dobitnik je nagrade u kategoriji malo i srednje preduzeće, dok je nagradu za individualni doprinos filantropiji dobio Milorad Jurković – Stolar Mile, dobrotvor iz Beočina.

Dobitnici specijalnih nagrada su Banca Intesa a.d. za program korporativnog volontiranja „Intesa od srca“, Vesna Bondžić iz Vrnjačke Banje za individualni doprinos razvoju filantropije u lokalnoj zajednici i Jovan Simić iz Beograda nagradu za mladog filantropa.

Dobitnicima su nagrade uručili Kajl Skot, ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, Džulija Fini, ambasadorka Australije u Srbiji, Arne Sanes Bjornstad, ambasador Norveške u Srbiji i Mateja Norčič Štamcar, zamenica Šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji.

Kroz VIRTUS nagradu, ustanovljenu 2007. godine, Trag fondacija 11 godina promoviše filantropiju u našoj zemlji i podstiče veći broj kompanija i pojedinaca da se uključe u programe i inicijative za opšte dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari