Dodik zatražio da Oružane snage BiH vežbaju sa Vojskom Srbije

Ostavite komentar


  1. I da Vulin bude glavno komandujuci?! Jel te to savetovao savetnik EmirNemanja? Vidis Milorade da si ti samo za koride? Sa Zmajem od Sipova. Ovaj covek je bas pukao.

  2. Srbi bi samo da ratuju, pa da po obicaju izgube, pa da glume zrtvu, pa da placu Rusiji, pa da traze pomoc Zapada, pa da se opet naoruzavaju, pa da opet… nikad do pameti…

    1. Ajde jos neki Titoisticko-natovski klise…ajde da ponavljamo milioniti put u ekstazi…ko 47-e. Dajte nato levicari…saberite se. Ovo je pretuzno

    1. A protiv koga? Ko nam preti? Kome mi da pretimo? A mozda i treba, kad vidimo ko nas okruzuje: Kosovo, Albanija, Bosna, Crna Gora, Hrvatska, Vojvodina, Sandzak… Sve ljute sile , svi jaci, veci, do zuba, izazivaju pogranicne incidente, proteruju nas, sire mrznju i huskajuna rat! A mi ugrozeni, sami, bez metka, mirni i naivni, bogu verni i odani.

  3. Kasno, Dodo, bolje dpremaj cetkicu i pidzamu na prugice. Ni NATO te ne vadi, pokrao si sa familijom pola B. Luke, vile u Bgdu…dockan Ronholu, dockan…svi vec pricaju viceve o tebi u mrdelju!

  4. Ne shvatam zasto svojatate Dodika, on je nas bosanski predsjednik. Jedam Srbin, ali je Bosna moja domovina. Dodik je za mene nenormalan i nemoralan covjek. Nesto nije uredu ni sa politikom Srbije. Hocete razvaliti Bosnu? Zasto, zasto vam to treba, ne vodite brigu ni o sebi?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.