Dojčinović: Vulin govori uličarskim rečnikom

Umesto odgovora o poreklu 200.000 evra kojima je kupio stan, ministar odbrane brutalno vređao urednika KRIK-a

Ostavite komentar


  1. Sta se moze ocekivati od Vulina bivseg JUL-ovca ,sektasa u crnom kriminalca i lopova uz to je jos i clan Vlade i Vucicev poslusnik i ulizica. To govori o stanju u Srbiji i o tome do koje mere su drzavu srozali kriminalci na vlasti na celu da ludakom Vucicem.

  2. Koliko sam upućena Vulin je kupio stan pre stupanja na funkciju, a sada je predmet ovih pisanja samo zbog podrške Vučiću, kao uostalom i svi drugi, teško je izdržati neosnovane napade i klevete iz dana u dan.

  3. U Izraelu je ministar unutrašnjih poslova Ariel Deri dobio 4 godine zatvora jer su mu rodjaci iz Njujorka dali za kupovinu stana 100,000 US dolara

  4. Srpski narod je ovo tražio i evo nam ga! Ovakva diktatura se pamti između 1945 i 1955-60.godine. Čak ni pod diktatorom Slobom nije bila kao ova. Prema tome, novinari ujedinite se. U borbu do kraja. Setite se protesata advokata i njihove borbe. U protivnom, novine i Tv će se svesti na Pink i Infoemer. Mislite o tome.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.