Dok je Vlada u Nišu okupljanja nisu dozvoljena

Nezadovoljne organizacije i građani uglavnom su se odlučili za direktne razgovore sa premijerom, koji su najavljeni kao jedna od njegovih ključnih aktivnosti
Za vreme radnog boravka Vlade u Nišu neće biti ni okupljanja nezadovoljnih građana koji su prijavljeni policiji

Ostavite komentar


  1. Hajdemo svi u Nis! Necemo da se okupljamo, hajde da setamo, da ih vidimo kako izlaza iz kasarne, da pratimo sta rade. Prave veliku farsu i potcenjuju gradjane Srbije. Da je drugacije, ne bi unistavali medije i dozvolili bi slobodne i postene izbore. Tako izgleda, kada se vlada nakon pokradenih izbora i nema se legitimitet. Polako smo stigli i do otvorene diktature.

  2. Nije dozvoljeno masovno izrazavanje divljenja prema nasem skromnom premijeru..
    Zato ce firme u Vranju u nedelju da rade da bi radnici mogli da iskazu ljubav u punom obliku.

  3. Sasvim racionalo, odgovorno i logično rešenje. Pravila postoje da bi se poštovala. Da ih nema, anarhija bi uveliko radila svoj posao.

  4. Vidim da i ovde ima onih kojima je mrsko da žive, da se bore za svoju budućnost. Nikome ništa nije palo sa neba, svi mi moramo da se izborimo za sebe. Najlakše je kritikovti vladu i sve redom, i ne raditi ništa. Aman ljudi, pokrenite se i uradite nešto za sebe i državu u kojoj živite. Prestanite kukati.

  5. Bezbednost treba uvek da predstavlja prioritet i u potpunosti podrzavam ovakav potez policije.

  6. Vučić je genije! Dok skupština raspravlja o problemu izgradnje puteva on skloni nadležnu ministarku u Niš a poturi nesretnog Vujovića da odgovara na pitanja za koje nije nadležan!

  7. Naravno da ne treba da bude protesta, javni red i mir i bezbednost su na prvom mestu. Kad ode vlada iz Niša, onda neka protestuju!

  8. U Nišu je svakako burno i biće puno informacija i dezinformacija.Ali je najbitnije da narod ovog regiona izvuče neku korist od ovoga zasedanja.

  9. Pa to je sasvim normalno zbog bezbednosti, o tome ne treba polemisati i izmišljati toplu vodu.

  10. Zašto bi neko branio bila šta ukoliko je to u skladu sa zakonom, i ako je zakonom dozvoljeno.

  11. Pa da nece mozda ovi sa zutom patkom i tamo da idu? Odakle im pare tolike za to planinarenje?

  12. A baš su braća Živković htela da okupe desetine hiljada svojih pristalica ali eto, ne da im se hahahaaa.

  13. Logična stvar, tu je Vlada, tu je Rama, tu su Albanski privrednici, nisu tamo da se igraju već da rade i narodu zarade.

  14. Dobro je sto je jedna valda posle sto godina odlucila da dodje u Nis i da sagleda desavanja tamo i da naravno pokusa da uradi sto vise za taj kraj , a onda svi neradnici i dokolicari nasli za shodno da kritikuju i samo to i znaju.Nikad kraja negativnostima pa jel ima nesto da odgovara?

  15. Zašto bi bilo ko nekome nešto zabranio dok poštuje pravila ponašanja i ponaša se u skladu sa zakonom?!

  16. Kako ste jadni, botovi!
    Ostalih 358 dana u godini ova farsa sluga tajkuna i stranih ambasada koju nazivamo Vladom je u Beogradu. Jel to znaci da tokom cele godine u Beogradu trebaju biti zabranjena okupljanja nezadovoljnih gradjana? Pa, kada biste seli vi na stiropor ispred Narodne Skupstine da su ta pravila vazila tada?
    Ajmo, lupajte minuse kada ste vec nemusti da odgovorite!

  17. To milicijo!!! Nek stoka sedi kuci, gladna i bedna, da nam se vodja i kamarila ne uzbudjuju kad ih vide onako izmucene, i jos hoce da se bune nesto! Da im slucajno ne bude krivo sto su se svi natovili kao svinje dok narod ni za hleb nema.

  18. ako je vama botovima normalno da se uvodu vandredno stanje u najvećem gradu u južnoj srbiji, jer vlada te iste zemlje tamo dolazi, i da policija ima naređenja da kažnjava i rasteruje građane, onda ste promašili vek, bili bi jako dobri hitlerovi pioniri. I njemu je to bilo normalno. A i raznim drugim diktatorima, jer takva pravila ne postoje ni u jednoj demokratskoj zemlji na svetu.
    Vlada treba da služi narodu, a ne narod vladi.

  19. Što se nas tiče, vlada može u Nišu da ostane zauvek, snaćićemo se mi i bez njih, a građanima Niša, želimo da im Vučić. sredi sve probleme i da im svane, kao što je i građanima Beograda.Puno sreće i neka vam je sa srećom.

  20. Po broju glasova za ili protiv vidi se koliko botova trenutno radi na članku, matematika je jasna, ako nesto ide nabruku SNS – u onda ima oko 180-200 botovskih glasova ZA ili obrnuto, tako da pokazuju da imaju manju inteligenciju od pravih botova iz igrica i da je njima lakse upravljati

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.