„Dok su me krvnički tukli, govorio sam im da biju pogrešnog čoveka“: Beograđanin koji je pretučen na Korčuli o detaljima napada za Danas

Naš sugrađanin još čeka izveštaj policije

Ostavite komentar


  1. U Svetu postoje samo dve nacije
    Bogati i Siromasni
    Pa ko dobije batine, a ko vez u marini…

  2. Idiota ima svuda. Na žalost, postalo je opasno izlaziti iz kuće. Neka nam dozvole da nosimo oružje kao u Americi pa da se sami štitimo, kad od države nemamo skoro nikakvu zaštitu.

  3. Четворица туку једног а тридесет гледа и не меша се. Толико о гостољубивости.

  4. Juče sam se vratio iz Crikvenice i niko me nije ni popreko pogledao. Na osnovu njegove priče po mom mišljenju ti likovi su ga napali,jer je psovao na ekavici,a takvih bolesnika nažalost ima svuda,koji samo čekaju povod za tuču.

  5. Dok su te tukli ti dobri momci ti si im objasnjavao da je to greska i da treba da tuku nekog drugog. A oni nista.

  6. Psovka je okidac za mnoge ruzne stvari ali ako negde postoje cetvorica nabildovanih momaka spremnih da prebiju nekog, zasto ici tamo? Pri tom ih svi mestani znaju i policija ih ne dira. Druga stvar ne psuj brate ako nisi spreman na fizicki obracun, ako opsujem nepoznatog coveka znaci da sam spreman na ono sto sledi.

  7. Jel dobije neki Hrvat batine kad dođe kod nas? Ozbiljno pitam pošto nisam čuo za takav slučaj. Mislim po Novom Sadu sam ih sretao gomilu uvek su opušteni, ne kriju se a ni vozila.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.