Dokaz zašto Pink ne treba da dobije nacionalnu frekvenciju: Reakcije na TV duel Sava Manojlovića i Željka Mitrovića

Ostavite komentar


  1. Bravo Savo!!! Normalna Srbija i pomahnitali pronalazac u pokusaju zavisan od opijata

  2. Pinkovi filmski kanali emituju godinama 50 do 100 filmova i ne zasluzuju da budu na kablovskoj

  3. Ne ulazeći u stil i način komunikacije oba učesnika, složio bih se sa utiskom Jugovića. Manojlović, koji se do sada prikazivao vrlo drskim, i pomalo bahatim, ovom prilikom se prilično „ufonjao“ tako da su izostali argumenti vezani za tematsku raspravu. To se najbolje videlo onog trenutka kada je, u nedostatku tematskih argumenata, posegao za pričom o Oliveru Ivanoviću i bliskosti TV Pinka sa režimom. Za nekoga ko je po vokaciji aktivista, a po profesiji pravnik, previše političke pristrasnosti da bi se ovaj duel mogao nazvati argumentovanom diskusijom.

  4. Jedino resenje je lustracija, krivicni progon tajkuna i oduzimanje krimi dobiti.
    Krimosi, tajkuni i ekipa na vlasti su u sedlu jer razvijeni svet nije zainteresovan za Srbiju.

  5. Jedino resenje je lustracija, krivicni progon i oduzimanje krimi imovine.

  6. Ko do sada, i pre ovog TV duela, nije shvatio kakav polusvet vodi ovu drzavu, dzaba sve.Izjava B Jugovica je samo potvrdila primitivizam vlasti.

  7. Razgovor bilo kakve vrste sa vlasnikom TV Pink(kome očito treba pomoć stručna..)nije moguć,jer to je slika medijske kulture tj.nekulture ovdašnje Srbije.Onakvo vredjanje,kontinuirano u emisiji koja je trebala da pojasni zašto nikako ne treba dati dozvolu za emitovanje tv sadrzaja televiziji čiji je vlasnik ova „nasvirana“ ko zna čim sve prostačina,je u stvari glavni argument za ukidanje pink tv programa!

  8. Niko ne spominje kako je djŽ obratio Ljubici kad je napomenuo da neko slucajno ne pomisli da su u NS a ona rekla da je to iznajmljen studio RTV: “ Je l hocete da kazete da je ovo Austrougarska?“

  9. Čak ni viteškinja nije uspela da odbrani dijalog. Trovanje se širi, jer je za puk Žex nežniji od Dalalile, dvaput jači od Mikija i triput glasniji i pametniji od Zmaja, a podržava ga Sunce. Već godinama posledice su teške, a ako se ružičasta avlija ne ogradi i dekontaminira, koma je neizbežna!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.