Donet stav o osporenom programu biologije: Lekcije o polnom i rodnom identitetu zasnovane na nauci, nema mesta ideologiji

Ostavite komentar


  1. Савремена теорија. Која будалаштина. Девојчицама у тоалитима поставите писоаре, а дечацима да чуче, пошто по овој теорији не знају да ли су женско или мушко. Веће лудости нису, од код када човек постији, забележене. Ово може да напише само полудео писац или човек.

  2. Vi ste piludeli. Sta pisete to i sta nam uvodite decu u nesto u sta vi samo verujete. Sram vas bilo.

  3. Kao roditelj tinejdžera i prosvetni radnik tvrdim da deca nisu spremna da zrelo prihvate i razumeju ove naučne činjenice i to je koren problema. Daklе, ne sporim da su naučne jer nisam biolog, ali sporim da je vreme da se deca s time u zvaničnoj školskoj ustanovi susreću sa 14 godina. Oni to ne mogu da razumeju, a upravo pošto su u periodu osetljivom za ta pitanja ova tematika ih zbunjuje, a kad joj škola da legitimitet oni su u velikoj opasnosti da se usude da eksperimentišu sa nečim za šta nisu ni zreli niti su svesni posledica, a to ih dalje vrlo često odvodi u anksioznosti, napade panike, depresije….

  4. Sve mora biti u skladu sa LGBTQ ideologijom koja vlada na Zapadu.Obezbeđen je i novac za „stručnjake“ koji će to potvrditi sa njihove „naučne“ strane.

  5. Naučno ispravno, čekaću 14godina kao roditelj 1ili2, da saznam šta sam rodila, kako to da oslovljavam i neka mi nauka objasni ko i kada briše reči mama, tata

  6. Zašto biolozi govore o „osećanjima“i tumače ih u odnosu na uzrast?
    Jasno je da to nije njihova oblast.

  7. Sa 14 nisu zreli da znaju o rodnom i polnom identitetu, a da imaju seksualne odnose jesu spremni?!

  8. Iz navedenog teksta, čitalac ne može ništa zaključiti. Izaziva mi sumnju, da, u tom uđžbeniku, ipak postoje neke zakulisne radnje, jer se nije citirala ni jedna rečenica o spornoj temi.

  9. Kolko sam ja razumeo naši biolozi su potvrdili naučna istraživanja zapadnih „naučnika“ da je prirodni fenomen normalno stanje. Ko je ovde lud?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.