Doneta prva presuda zbog rušenja u Savamali

* Marković: Ohrabruje činjenica da postoje sudije koje će i pored pritiska vlasti obavljati svoj posao
Privredni sud odlučio da je firma Milenijum tim čišćenjem Hercegovačke ulice povredila pravo preduzeća Transport Peroni

Ostavite komentar


  1. Evo saopstenja kojeg opozicija ocekuje vec pola godine,krece se sa resavanjem procesa Savamala.

  2. Cinjenica da ce za istrazne organe i pravnike biti posla i u buducnosti, stopa nezaposlenosti u tim oblastima ce opasti.

  3. Da li može neko da pojasni, u tekstu piše da je sud utvrdio da je narušeno pravo firme TP nad tim objektima, pravo državine (u objašnjenju – iznajmljeni prostor, plaćali su kiriju, nisu vlasnici), a kasnije se u tekstu navodi da su srušeni objekti u vlasništvu firme TP. Da li je ta firma bila vlasnik ili nije, ako nije čije je to u stvari bilo?

  4. Razresenje ovog slucaja ce se desiti tek kada svi u lancu od investitora preko firme kija je rusila, komunalne policije i policijskih staresina koji su naredili da se ne izlazi, a kasnije sprecavali istragu, budu optuzeni i iz svojih dzepova kao regresni duznici naknadili stetu koju su pricinili zloupotrebom polozaja u cilju pribavljanja imovinske koristi trecem licu. Sudovi odlucuju o smetenju poseda i steti u ovim parnicama a drzavni organi pod nadzorom vlade i dalje sabotiraju i ne sprovode istrage.

  5. Problem je sto je ruseno nocu,osobe koje su rusile,sto se to tako ne radi,osim ako je neka kriminalna radnja u pitanju.Kada se radi po zakonu ne vezuju se ljudi ne nose se maske i ne zovu se kriminalci da asistiraju,obicno to radi policija koja se legitimise…pa sad vidite ko je ko i ko je u pravu!

  6. Ne tovi se prase pred Bozic. Niti se dobija poverenje naroda pred izbore. Banda je gotova.

  7. Prevara! Slucaj "Savamala" se dogodio u noći između 24. i 25. aprila 2016. godine i ova presuda nema nikave veze sa tim. Ovo je zamazivanje ociju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.