Transplantacija bubrega do pet puta jeftinija od hemodijalize

Koordinator za transplantaciju solidnih organa na VMA i Načelnik Klinike za nefrologiju, pukovnik dr Đoko Maksić, za Danas.rs

Ostavite komentar


  1. Voljeni predsednik je septembra 2016. obećao da će potpisati donorsku karticu. Da li je?

  2. Kako da neki demokratsko-liberalno-europski globalni gospodin gradjanin donira nekom patriotskom SNS gospodinu guslaru sa zahrdjalom kasikom?

  3. U zemljama koje imaju razvijenu donorsku svest u vozackim dozvolama stoji dali su ili ne donori. Zasto se nebi u vozacke dozvole i u Srbiji uvela samo jos i ta informacija. Donor ili ne

  4. Vidim ovde se prica o transplayaciji ,a niko ne postavlja pitanje uspesnosti transplatacije ,izadju na tv i hvale se evo imamo transplatacju a pacijent posle mesec dva umre ,znam mnogo slucajeva bitno da imaju trans..

    1. Potpuno ste u pravu. O losim transplantacijama ne prica niko, ta statistika se sakriva. Imaĺa sam takvo iskustvo. Transplantiran mi je bubreg 2004 i posle 3 mes. otkazao. Sada bih tesko pristala da odem opet na transplantaciju.

Ostavite komentar


Doniraj danas

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.