Tri donora na milion stanovnika

Direktorka Hemofarm fondacije Suzana Đorđević govori za Danas o akciji "Najvažniji poziv u životu"

Ostavite komentar


  1. Vi kao da ne znate u kakvoj državi živimo. Danas kada bi smo potpisali da dajemo organe, istog momenta bi postali lovina. U civilizovanim društvima DA, ovde NE!

  2. U Srbiji se organi dele preko veze ili ko ih vise plati,sirotinja bi opet cekala na red godinama.

  3. Poštovana gospođo pošto radite u stranoj firmi, poznato Vam je da u liberalnom kapitalizmu nema ništa za džabe i da je jedino bitan pojedinac. Kada na pijaci hoću da kupim npr. paradajz ja moram da ga platim. Ako Vam trebaju organi, neka Vaša firma to plati. Napravite cenovnik. Ja sam bitan samo za sebe i ne interesuju me tuđi zdravstveni problemo i baš me briga za komšiju, prijatelja ili za nekog koga i ne poznajem a živi u Nemačkoj.

  4. Da dam organe? Pa u Srbiji ne žele da otvore istragu o krađi živih beba iz porodilišta koje su preprodavane bogatim pojedincima u zemlji i inostranstvu. Zar neko stvarno misli da će organi biti deljeni po pravičnom sistemu medicinske etike?

Ostavite komentar


Doniraj danas

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.