Doniraj i obraduj: Kupovinom na Shoppster.rs donirate za napuštene ljubimce 1Foto: Promo/Shoppster.rs

Praznici su vreme darivanja i period godine kada treba da se setimo svih onih koje volimo i pomognemo onima kojima je pomoć neophodna.

Jedna od najvećih online i TV prodavnica u Srbiji i regionu – shoppster.rs ne samo da je osmislila sjajnu prazničnu ponudu “Daruj i obraduj”, već je zajedno sa Udruženjem za brigu o napuštenim životinjama BETA Beograd pokrenula veliku humanitarnu akciju “Doniraj i obraduj” za pomoć ugroženim ljubimcima.

Svake godine prema zvaničnim statistikama preko 28.500 pasa ostane bez krova nad glavom.

Zbog toga u kompaniji Shoppster veruju da nečije malo njima može značiti sreću.

Kupovinom bilo kog proizvoda iz Shoppster Pet programa do 31. januara, bilo da je reč o hrani, odeći, igračkama, transporterima… donirate 10 dinara za napuštene kućne ljubimce.

“Misija našeg Udruženja je stvaranje boljeg društva za život životinja kroz pomoć najugroženijim i kroz borbu za usvajanje i implementaciju boljih propisa i zakonskih rešenja. Kao nevladina i neprofitna organizacija jako teško dolazimo do osnovnog za ljubimce o kojima brinemo, a to su hrana i veterinarske usluge, koje plaćamo, a finansiramo se isključivo putem jednokratnih donacija pojedinaca. Zbog prevelikog broja životinja, a jako malo donacija, uvek smo u dugovima“, rekla je Jelena Veselinov, osnivač Udruženja BETA Beograd.

Osim toga, na prvoj integrisanoj online i TV prodavnici u Srbiji i regionu – shoppster.rs možete postati svačiji Deda Mraz budući da je aktuelna ponuda sa preko 250.000 proizvoda postala još bolja.

U okviru praznične akcije “Daruj i obraduj” možete ostvariti do čak 50% popusta na poklone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari