Dopis obesmišljava rad učenika i nastavnika, ali i ceo školski sistem: Odgovor kolektiva OŠ „Jovan Miodragović“ Ministarstvu prosvete

Ostavite komentar


  1. Bravo za svaku reč! Nažalost, što ono kažu: „Mogu da ti objasnim, ali ne mogu da razumem umesto tebe!“ Tako i oni ne razumeju nas prosvetare!

  2. Svaka čast. Potpuno ste u pravu. Pokazali su potpuno nepoznavanje i nepostovanje dece, roditelja, prosvetnih radnika kao i rada, funkcionisanja same škole. Treba i druge škole da se pobune i odreaguju.

  3. Neće, napredni direktori bi odmah sankcionisali iste, podmuklo, tiho, nisko kako sve inače nam rade, godinama, decenijama,….

  4. Bravo!
    Roditelji i sve škole da stanu uz ove ljude i podrže njihov dopis.

  5. Trebalo je da kao odgovor ni jedan prosvetni radnik ne zaključi ocene, neka to uradi oni koji su nastavnu godinu prekinuli.

  6. Poštovani profesori,
    kada je pre nekoliko dana saopšteno da će se školska godina završiti ranije nego što je planirano trebalo je reći: mi na ovo ne pristajemo.Ocene niko osim Vas ne može da zaključi.Zašto pristajete na novo poniženje od onih koji su Vas ponizili već mnogo puta?Zbog Vas,zbog naše dece , krajnje je vreme da kažete DOSTA …Ne može to da uradi niko osim Vas samih,vratite dostojanstvo profesiji , mi roditelji smo tu da Vas podržimo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.