Doživotna kazna za vozače u alkoholisanom stanju: Da li je smrt u saobraćajnoj nezgodi ubistvo?

Ostavite komentar

  1. Jeste ubistvo, još ako su tu alkohol ili droge, sa predumišljajem.Čak i vožnja u takvom stanju je pokušaj ubistva.
    p.s. nemam ništa protiv alkohola i … u slobodno vreme.

  2. Ne vredi vam nikakav zakon, ako pijani vozač za četvorostruko ubistvo dobije četiri godine, a mogao je po zakonu da dobije 12. U Srbiji nisu problem zakoni već korumpirane sudije. Spustite se na zemlju.

  3. Za ponovljeno krivicno delo voznja u pijanom stanju sa smrtnim ishodom, uz otezavajucu okolnost bega sa lica mesta, dozivotna kazna bi bila sasvim adekvatna.

  4. Saobracajna nesreca sa smrtnim ishodom Ili povredom u alkoholisanom stanju podrazumeva umisljajnu odgovornost I tezu kaznu . E sad dal bas treba dozivotna ne verujem zbog cinjenice sto Niko nema nameru da Tako nesto Pocini vec mu se ona pretpostavlja kroz umisljaj a izmedju oatalog I kakva bi razlika Bila izmedju ubistva I saobracajne nesrece.

  5. APSOLUTNO DOŽIVOTNA ZA TAKAV ISHOD DOGAĐAJA. ŠTA ZNAČI IZJAVA :DA NIKO NIJE HTEO DA IZAZOVE NESREĆU, SVE I DA JE U ALKO NARKO STANJU. NEMA OPRAVDANJA…

  6. Onaj ko ubije pesake na trotorau treba tretirati kao ubicu i osuditi, jer to vise nije saobracajni udes

  7. Kada pijan usmrti devojku i za to dobije 11 meseci sa nanogicom kakvu poruku šaljemo.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

3. oktobar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.