Dragan Bjelogrlić: Normalan čovek

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Podrška Draganu,samo treba reći da je u seriji Montevideo… ozbiljan propust bio taj što je reprezentacija kraljevine Jugoslavije prikazana u crvenim dresovima,a igrala je u belim,kao i kraljevina Srbija(nadimak igrača je bio Beli orlovi).Crveni dresovi se pojavljuju tek 2006.-te godine sa ponovnim nastankom Srbije kao države.Zašto nisu vraćeni tradicionalni beli,već su izmišljeni crveni dresovi,to je već posebna tema,možda I za vašu sportsku redakciju,zašto da ne.

    1. @Kvazimodo, uzeste mi reči iz usta. Baš sam hteo javno da se obratim Bjelogrliću i kažem mu to što ste vi rekli. Čak sam hteo da dodam njegov prikaz srpske buržoazije u seriji Senke nad Balkanom. Petar Živković a to znači i kruna, organizovani kriminal, naši bahati prijatelji beli Rusi … Samo mu ja to ne zameram nego ga upozoravam da je to osnovni razlog napada na njega a ne poslednja politička izjava o problemima u Srbiji. Još ako znaju da se u novoj sezoni „Senki“ dohvatio Karađorđevića, nadrljao je. Pa stvarno, da ne pomene bele orlove i ne obuče Srbima bele dresove nego crvene.

  2. Upravo sam dobio ideju za film. Naslov filma: NORMALAN COVEK. Reditelj i gl.uloga: Dragan Bjelogrlic. Radnja: Film prati porodice iz razlicitih slojeva drustva koji zive u normalnoj zemlji Srbiji. Normalnoj zemlji u kojoj se postuju prava i zakoni, u kojoj sve funkcionise normalno, zdravstvo, skolstvo i dr. Zemlji u kojoj nema kriminala i korupcije. Zemlji u kojoj je sve takoreci idealno, tj. normalno. Na kraju filma najbitnija je sledeca recenica: Ovako treba da izgleda NORMALNA ZEMLJA u kojoj zive NORMALNI LJUDI, jer ja sam NORMALAN COVEK. Kraj filma.

  3. Biti COVEK, kako to danas gordo ZVUCI, … I ja sam „COVEK“ kao Dragan mada nisam Bjelogrdic nego Velimirovic.

  4. E MOJI srbi . 1 od 5 miliona koliko nas još ima ( a kako kaže statistika 100 hiljada manje svake godine). Računajte sami ..ali da pomognem . Taj broj se svakim danom povećava tako da vrlo brzo može biti protest : 1 od 500 hiljada. Zvuči ludo zar ne. Ali ima ljudi koji će to uskoro i da vide. I ŠTA ĆEMO ONDA????? Za pravi odgovor dajem nagradu 5000 eura . Malo li je na ovu bedu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.