Dragan Đilas: Džabe letimo Sokolom do Novog Sada, kada nam širom Srbije zbog loših pruga iz šina izleću vagoni

Ostavite komentar


  1. Rusi „opravljaju“ srpske pruge, sto je placeno ruskim lihvarskim i ucenjivackim kreditom, bez tendera. Zasto se cuti o tome?

  2. Ekspert za sekunde, nije sve u prugama, ima i u vagonima privatnih kompanija i kontrole, a oni su tvoje čedo, jer ste ih vi postavili, a sad nešto pametujete. Mozgu mašinski podmaži ga ponekad.

  3. Много је чудно да се у року од два – три дана десе два „исклизнућа из шина“ на пруга на којома се годинама врши исти такав транспорт. Потпуно је јасно да је једна од њих у лошем стању, али ова зајечарска је реконструисана птошле године. Можда су у питањи организоване диверзије зарад угрожавања животне средине и ширења панике!!

  4. Sada bar letimo Sokolom!
    A utvrdiće se i razlozi ispadanjavagona, nadam se i otkloniće se uzroci.

  5. Vagoni moraju da ispadaju iz šina kada su vlasnici njegovi ortaci, a vagoni njegovi i njihovi vršnjaci.

  6. Ako se ovakve nesrece ucestale i malo dete shvaca dasu u pitanju diverzije protiv ove zemlje i vlasti(kao u vojnoj industriji gde je Stefanovic muljao,ED koji je devastiran gde je steta u mld eura sto je kriva Zorana M,pa pokusaj diverzija na novoj prugi,itd).E moj Dragane nije narod lud,sve narod zna i onda kada si ti bio na vlasti pa i sada ali narod kao narod se bori za svaki dan da prezivi a vi imucni mu ometate tu borbu,ne olaksavate!!!!

  7. A i spanske travaje smo postavili na stabilne pruge preko kojih ne možeš da prođeş fa se ne polomiš

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.