Dragan Šormaz: Profesionalni političar

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. „optužili da je preletač bez uticaja u SNS“

    Dakle, postoje i preletači sa uticajem u SNS…

    1. Ne ne, nikako, neće da izvučete svoje SpS debele zadnjice od odgovornosti za unižavanje i uništavanje Srbije makar se i na Mars povukli.

  2. U vrijeme vlade Djindjica, mi smo ga u skupstini smatrali polupismenim i nedostojnim clanom parlamenta. Nije cudo sto je danas uvazeni naprednjak.

  3. Preletacevic kao profesija u politici Srbije u buduce, kada oslobodimo Srbiju od ovakvog i slicnog olosa, treba zakonom zabraniti. Sta ovo znaci? Cista legalizovana prevara gradjana koji su birali „nekoga“ na „nekoj listi“ sa „nekakvim programom“ a da taj tzv „izabrani“ predstavnik naroda za svoj licni interes unovci to mesto na koje je izabran odnosno da „prpoda“ za velike pare ( koje strpa u svoj dzep ) i uz to i privilegije, neciju izbornu obavezu i zelju. Ovakvima kao sto je Sormaz ( firmajz ) treba dozivotno zabraniti da se bave javnim poslom, oduzeti im sve sto su „stekli“ u odredjenom periodu, cak dotle treba ici da im se zabrani u buduce ( ili orociti ) pravo glasa, kao jednu vrstu gradjanske disciplinske mere, kojom bi se „obelezili“ prevaranti ( politicki prevaranti ).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.