Dragičević: Ko je ubio Davida znam ja, ali i Dodik i Lukač

Ostavite komentar


  1. Grešiš, Dragičeviću, znam i ja, i pola Banjaluke – a ja sam iz Metohije.
    Sina su ti ubili svi po malo: ti i RAZVEDENA supruga, jer ste dozvolili ds se klinac šets iza ponoći od učice do ulice, da ucenjuje ljude s oboda zakona, kako sam kažeš „u pitanju su veliki novci“.
    Ubija ga posle smrti tvoja politička ambicija, da „unovčiš“ sinovljevu smrt, da budeš ministar, kako su ti „sabraća“ iz opozicije obećala.
    A ko je poslednji bio u lancu, na cijem čelu si bio ti – njegov otac, pa čekamo da nam kažeš!
    Ne laži nas, kad već lažeš sebe: sad kad nisi na dohvatu vlasti RS, bar sad – izgovori ime, objasni „sve“ – kako pretiš?
    Glavnica istine je po narodnoj izreci: ko se vatrom igra – vatra ga opeče.
    Smanji ambicije, nikada nećeš biti ministar – kaži ko je kriv, a i ko je ubica, ako je ubijen… Ili prihvati krivicu i shvati da je opozicija htela da te iskoristi i – NISTE USPELI!

    1. Nebitno je ko se podstaknuo uz Dragicevica. Pravda se trazi. Decko je ubijen. Mnogo je znao. U vezi ga je ubijen ? Koga je ubio ? Greska velika jeste sto opozicija je prisla. Greska sto nije samo narod obicni bio tu i cela R.Srpska i sav srbski narod. Nije trebalo da kosti se presele u Austriju. To kritikujem. Sramota. Nije trebalo da policija bije narod. Zasto Dodik nije dosao na miting i resio stvar sa narodom i procesljao sve od do i nasao ubicu ? Tajna nece biti otkrivena jer sistem te ubija. Sistem ubija. Masonerija

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.