Šta je tajna dobre kafe u Prištini? (VIDEO)

Iz serijala "Druga strana Kosova"

Ostavite komentar


  1. Blago vama i nama, kad nam i dnevne novine uređuju stranci.
    A ne, ne mislim samo na engleze oni su ‘domaći’.

  2. Kakav jeftini politicki marketing i to u Danas-u koji kao bastini visoke novinarske i profesionalne standarde. Nezavisnost da ni ne spominjemo.

    1. Ko ti je rekao da je Danas nezavisan i profesionalan ?! Samo u Srbiji mogu da postoje i oni i N1.

  3. U Berlinu je za vreme II svetskog rata i Hitlera isto bio dobar provod, dobra muzika, verovatno i dobra kafa, i? Kakve to veze ima sa sustinom tadasnje Nemacke ili ova ruzicasta propaganda sa sve kafom u Pristini sa sustinom te albanske tvorevine na Kosovu? Kao sto ce se tesko humanizovati, prihvatiti i zavoleti nacisticka Nemacka, narocito od strane Jevreja, ako se pise o provodu, kafi i gastronomiji u tadasnjem Berlinu, tako se to nece desiti ni sa ovakvim tekstovima u vezi danasnje Pristine.

      1. Ti možeš!!Deželi niko nije ukrao teritoriju!Što ne dadoste Hrvatima onih 10 km2 VODE??!!

        1. Hoces da kazes, da ja sad moram pisati na svaki clanak o kafi na austrijskim sajtovima, da su nam ukrali Korusku? A sto se tice 10km2 „vode“, mi je bar imamo, hahaha, svasta.

          1. @Slovenac

            Zesce iskompleksiran lik. Ko bi rekao, mislis, plata iznad 1000 evra, nebitna ali ipak clanica EU, sredjeni, mislis i odrasli a kad` ono.

          2. E, ti ces bas zakljucke o psiholoskom profilu da donosis na par recenica. Nebitni? Kad si zadnji put koristio ogledalo i pitao sebe o bitnosti? Za razliku od nekih, koji se na prazno duvaju vec 1000 godina, mi smo nasli svoje mesto, primereno nasoj velicini, i ponosni smo na to. A reci mi jos, na sta ste vi ponosni, kao sto niste na kafu iz Pristine?

          1. @niki

            Trebao bi da zavrsis ipak nesto ozbiljnije od cetiri razreda osnovne ako kanis ucestvovati u komentarisanju.

        1. @Veletovo: Vi trazite glup odgovor na glupo pitanje? Jer pametno ne znam sta bi vam mogao odgovoriti.

      1. Sudeci po vasem CV-u, bice da ste vi Albanci ti „Nemci“, setimo se samo SS Divizije „Skenderbeg“…

  4. Kao ugostitelji su veoma uspesni, pa je i zato kafa jim dobra mozda? U LJ, kao i po vecini ostalih YU gradova drze preko pola lokala u centru grada.

  5. Preko 30 god. sam živeo na kosovu, ne pamtim da su albanci bili neki ljubitelji kafe.Pili su isključivo čajeve,i cajdzinice su bile maltene na svakom ćošku.

  6. Uvek se pila dobra kafa u Prištini, nekad u kafanama „tri šešira“ „rugova“ „Avala“ „Topkapi“ pa kasnije po kaficima „đani, Mandala, Liberty,Pinokio,Roma, Ćao, Bonadea, Slon pa nije čudo što i danas ima puno lokala koji poštuju prvailo dobre kafe i jeftine moram da dodam

Ostavite komentar


Druga strana Kosova

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.