Država oprema kovid bolnice mimo zakona

Vlast opet ne primenjuje propise pri kupovini medicinske opreme tokom epidemije

Ostavite komentar


  1. Kakav zakon o nabavkama? Sta pricate? Prestanite da pisete o zakonima kad to ne postoji

  2. Po svemu sudeci javnost Srbije nece nikada saznati koji je red velicina novca proneveri Vucic Aleksandar svojom privatnom muljacinom sa respiratorima i medicinskom opremom. Uz svesrdnu pomoc u sakrivanju pljacke novca gradjana, od strane njegovog licnog vazala Ane Brnabic koja se jos u martu naivno zatrcala sa obecanjem da ce objaviti sve racune cim prodje (tadasnja) epidemija.

  3. Mogu li se te novo izgrađene kovid bolnice lako transformisati u zatvore? Kad ovoj bahatoj i alavoj vlasti jednom vidimo leđa, nedostajaće zatvorskih kapaciteta. A zatvor su već zaradili svi počevši od botova pa do najviših struktura.

  4. U Srbiji vlast odnosno AV radi protiv Zakona? Ma dajte, pa ja evo ne verujem da je to moguce. Pa kako je uopste to istina? Jadan covek ne moze da prestane da stuca koliko ga zavidan narod spominje 😀

  5. Samo jedna mala ispravka. Ovde nema države, već postoji samo organizovana kriminalna grupa koja se krije iza zastave i ostataka navodnog sistema.

  6. Posle 5 Oktobra 1999 god Mafija je dobila svoju Državu.A danas država ima Mafiju. Koja je i kolika razlika u ovome A?.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.