DS, SDS, Zeleni i Nova stranka: Ne znamo koliko smo siromašni

Tribinu "Da oslobodimo Beograd od socijalne bede" održala koalicija oko izborne liste DS, Nova stranka, SDS i Zeleni

Ostavite komentar


  1. aleksandar (jul)in je gore nego „drustveni incident“ !!! On je, nazalost, „mejnstrim srpskog drustvenog bica“ !! Kao i onaj „glumac“ koji je gostovao na TV“pink“ kod sarape,i onako bestidno velicao „acu srbina“ !! Zbog niza gresaka i propustenih sansi u predhodnim decenijama,u vrsenju vlasti onih koji su imali istorijsku priliku da radikalno menjaju srpsko drustvo,dobili smo ono naj gore sto drustva mogu da iznedre !! Ovo je „vladavina najgorih“ a Beogradski izbori su poslednja prilika da se oni zaustave !!!

  2. Da vas je zanimalo pre 10-ak godina mozda bi situacija bila bolja,ali nije.A ni sad vas ne zanima, cisto skupljanje poena.

  3. A šta je današnja opozicija radala?Šta su dobro doneli Beogradu i Srbiji?Samo su uništavali ovu zemlju.

  4. Vi koji ste dali ovu izjavu niste siromašni, vi ste se obogatili na pljački siromašnih.

  5. U njihovoj vlasti smo bili toliko bogati da SNS vladajuca stranka jos uvek ne moze da izadje u plusu, koliko su nas bili zaduzili.

  6. Ako vi ne znate, evo ja znam koliko sam siromašna! Ostala sam bez posla 2006-te godine, zahvaljujući reformama koje je sprovela DS. Od tada radim sve i svašta da moja porodica preživi. Ne mislim da je i sada nešto bolje, ali za to što moja porodica preživljava, krivi ste vi i vaša politika.

  7. Nije poenta da se omoguci sto vise pomoci nego da se omoguci da ljudi rade i da se otvaraju fabrike to je bitno.

  8. Očigledno niste izašli iz Bg ,pa ne vidite kakva je beda u ostalim delovima države..ili vas ne zanima..

  9. najveca fora je sto ove sve likove znam iz bivsih vlasti i da su samo mislili na svoj zep.

  10. Šta vi mislite da smo mi glupi ili zaboravni. Ko je učestvovao u jačanju ove bede nego vi. I sad ste kao zabrinuti. Neće Vam to proći.

  11. „Da oslobodimo Beograd od socijalne bede“, Beograd, kažete?? Pa ako dolazite da nastaavite beogradizaciju, džaba vas bilo! Do duše, jesu to beogradski izbori a ne parlamentarni, ali stanite malo, ma ko pobedio. Beograd isisa i zadnju kap krvi centralnoj Srbiji…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.