DS zatražila prelazak na onlajn nastavu

Ostavite komentar


    1. Na čemu svaka čast? Na onepismenjavanju dece? Koliko znam od početka godine roditelji mogu da biraju model nastave.Ili se ovde ne radi o deci uopšte?

  1. Ako nije tajna, kako se došlo do intervala od 15 dana? Šta ćemo postići za tako malo vremena? „Zaravniti krivu“? I damama i gospodi iz DS-a i vlasti izgleda da je ista stvar na pameti, ali to nije pomoć prosveti… Tri i po meseca smo bili onlajn proletos, da podsetim, a nekog spektakularnog efekta na smanjenje broja zaraženih baš i nije bilo…

  2. Kako izgleda u praksi online nastava za osnovce, recimo za decu koja upravo polaze u prvi razred? Da li baš sva ta deca u celoj Srbiji imaju kompjutere i da li baš sva deca pre polaska u školu nauče da pišu i barataju tastaturama?

  3. Da obrazovanje je itekako ugroženo još od marta meseca.Vaša glupa prepucavanja i kontriranja samo deci štete.Užas šta radite .I vi i oni sramota.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.