Dug put do titule Zelene prestonice

Kako u svetu, a kako kod nas: Zagađenost vazduha beleži rekordne nivoe u Beogradu i drugim gradovima Srbije

Ostavite komentar


  1. Ima li rešenja, ili da se snalazimo kako znamo i umemo? Da nosimo maske kada smo napolju a ko ima novca da koristi prečišćivače vazduha (ne mislim na jeftine kineske, već kvalitetne ruske poput ambilife)?

  2. @imali spasa

    ja gledam preciscivac vazduha za kucu mslim da sam cuo za taj ambilife? gde ima se uzme rusi znajuvaljda

  3. Ja sam pusac, mislim da bi mi dobro dosao preciscivac vazduha Ambilife. Cuo sam da je odlicna stvar

    1. Sad ti je na akciji Ambilife, inače je pomama za njim.Lik je ladno kupio 3 komada za sve sobe u kući.Izgleda da je stvaaaaarno dobar.Svi samo o njemu bruje .Izguglaj, naćićeš.

  4. Ja sam nasao taj preciscivac, kupio 2 komada za stan… Moze da prica ko sta hoce ali Rusi su sto se tice te tehnologije zakon! Takodje dizajn kao da su radili Italijani… Nobel Ambilife preciscivac je za svaku preporuku a imao sam srece i da je bio na popustu.

  5. Zagadjenost hara nasim gradom,hitno se moramo zastititi bar koliko je to u nasoj moci.Preporucujem pecisivac vazduha Ambilife Pro100healthy,licno sam ga kupila i jako sam zadovoljna.

    1. Vidim da svi hvalite taj ruski prečišćivač, što je on tako dobar? Kakve su mu karakteristike?

      1. Malo sam guglao o aparatu.

        Prečišćavanje vazduha se odvija u dve etape:
        a) prva etapa je mehaničko prečišćavanje, putem koje se neutrališu čvrste čestice prašine, polena i krzna (životinjske dlake);

        b) druga etapa je fotokataliza, gde vazduh, prečišćen od čestica prašine, polena i krzna, prolazi kroz fotokatalitički filter. Pod dejstvom UV zračenja dolazi do fotokatalitičke oksidacije, kojom se uništavaju patogeni mikroorganizami i organski gasoviti zagađivači iz vazduha.

        Dobijaju se i dva filtera za vazduh gratis.

        Mislim da je ovaj prečišćivač dobra priča.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.