Duvanski dim godišnje usmrti sedam miliona ljudi

Svetski dan bez duvanskog dima

Ostavite komentar


  1. Sva mesta za i protiv pušenja smo oblepili i tako dali priznanje pušačima – kolko su moćni, jer oni i dalje puše, ali se sad još i smeju i izruguju toj plemenitoj ideji i zakonskoj obavezi. Više NE treba pričati o ( ne) pušačima nego karakteru države u kojoj svi mi živimo! Treba naprosto priznati da mi kao društvo NISMO u stanju da sprovodimo ovu obavezu.
    Svaka čast ako neko zna jedan jedini primer da se zakon negde ( bar većinom ) sitematski sprovodi…….

    1. A zasto se ne zalozite da se sprovode zakoni o radu i drzavnim praznicima? neki radnici, pretezno u trgovinama nemaju praznik Dan drzavnosti i druge praznike.
      Sto se pusenja tice, mislim da se prilicno postuje, pre svega na radnim prostorima. Ja se secam zadimljenih kancelarija gde je vecina pusila a nepusaci mirno to podnosil a nesto nije bilo mnogo ni obolevanja od pluca.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.