Piraeus banka je, nakon Niša, Vršca, Kikinde i Požarevca, donirala dva kontejnera, kao i 40 kartonskih kutija za prikupljanje iskorišćenog papira građanima Šapca. Promocija akcije „Napuni do vrha!“ upriličena je svečanim uručenjem reciklažnog kontejnera na platou ispred filijale Piraeus banke u Pop Lukinoj ulici 1, dok je drugi kontejner postavljen ispred OŠ „Janko Veselinović“ u Karađorđevoj ulici 48, saopštili su lokalna samouprava i ova banka.


Donaciju je u ime građana ovog grada primio Miloš Milošević, gradonačelnik Šapca. Ova akcija organizovana je u sklopu društveno odgovorne kampanje koju je Piraeus banka pokrenula zajedno sa Ministarstvom životne sredine i prostornog planiranja i „Očistimo Srbiju“.

Na konferenciji za medije, koja je tim povodom bila organizovana, prisutnim gostima su se obratili MilošMilošević, gradonačelnik Šapca, Branislava Tešić, predstavnik Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja, Arjana Dugajlić, regionalni menadžer Piraeus banke, kao i predstavnica Banke na lokalnom nivou Nađa Blagojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari