Dva radnika povređena prilikom urušavanja zida u Nišu 1Foto: Beta/Dragan Gojić

Dva radnika na gradilištu u Nišu povređena su jutros i u ovim trenucima su u stabilnom stanju, potvrđeno je niškoj Policijskoj upravi i Univerzitetskom kliničkom centru.

Radnici N. Z. (25), iz Leskovca i I.S. (32) prevezeni su u Urgenti centar i stepen njihovih povreda se utvrđuje, kazali su u niškom UKC.

“Nakon završene dijagnostike i pregleda od strane lekara svih neophodnih specijalnosti, utvrđeno je da pacijent N. Z. ima povrede lica, gornje i donje vilice, povredu nosnih kostiju, jagodične kosti i otvoreni prelom leve potkolenice. Prebačen je u jedinicu intezivnog lečenja na Klinici za anesteziju”, rekli su u UKC.

Oni su dodali da je pacijent I.S. zadobio je nagnječenje grudnog koša i nagnječenje levog skočnog zgloba.

“Pregledan je od strane ortopeda, grudnog i opšteg hirurga i zadržan je na odeljenju za opservacije Urgentnog centra Niš, kako bi bio propraćen”, kazali su.

Radnici su povređeni na gradilištu na uglu Pantelejske i Nišavske ulice, u blizini mosta kod Delta planeta, gde se zida stambena zgrada.

Prema nezvaničnim informacijama, oni su povređeni prilikom urušavanja potpornog zida, ali još nisu poznati detalji, kao ni druge okolnosti u vezi sa nezgodom.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari