Dveri i POKS traže otkazovanje Europrajda: Organizatori ističu da je to širenje mržnje upakovano u navodnu zabrinutost

Goran Miletić iz Beograd Prajda za Danas nakon zahteva koje su dve desničarske stranke podnele juče gradonačelniku Beograda Aleksandru Šapiću

Ostavite komentar


  1. Iskreno ja sam ljut i na jedne i na druge. Ovi desnicari pod raznim izgovorima se trude da gurnu pod tepih postojanje takvih osoba i njihovih problema. A sa druge strane na prajdu su cesto u prvom planu (mozda krivicom medija) neke pojave kojima je bitno samo da strce pa za celu povorku kazu vidi ove nakaze. To treba da bude „setnja tolerancije“ za svakog ko oseca drugacije a ne parada nakaza i politicara koji skupljaju poene. Pritom i sam pripadam lgbt populaciji i znam koliko je samo to sto se prica o tome doprinelo da moj zivot postane podnosljiviji. I zasto desnicari uvek misle da su lgbt osobe protiv drustvenih vrednosti? Ja najradije ne bih bio lgbt osoba kad bih mogao i drago mi je zbog svakog koji nije.

  2. Desničari indirektno prete. Opustite se, neće vam sinovi postati pederi zbog Europridea. Ostaje da se vidi, kakvu će poruku poslati srpske vlasti. Tolerancija ili korak nazad u zastršivanje.

  3. LGBT aktiviste zanima samo zadovoljenje njihove pohote I zarada. Bas ih briga sto ce nam iz celog sveta stici svi sojevi korone,majmunskih boginja I sto ce hiljade Srba njihovu sodomiju platiti glavom I zdravljem. Nisam desnicar ali svaka cast onim pokretima koji brinu o zdravlju I zivotu naroda

  4. Milosevic je imao Seselja, a Vucic ima Boska. Svi proizvedeni u istoj kuhinji. I nisu jedini. U Srbiji se ponekada promeni vlast, ali sluzba je nedodirljiva!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.