Dvogodišnje dete preminulo na Vlasini bez lekarske pomoći

Ostavite komentar


  1. A jel bila neka crkva u blizini? U poslednjih 20 godina svako selo dobi po dve, pa racunam, to je valjda da zameni ambulante, medicinsko osoblje, opremu…

  2. Kad i ovo malo lekara što je ostalo ode u Nemačku ili u penziju (ili poumiru) ovakve stvari će se, bojim se, dešavati na dnevnom nivou. I to svuda.
    Ali važno je da nam je stigao BRDM koji može da pliva, da dobijamo MiG-ove, tenkove da se Vulin igra… a saniteta nigde.

    1. Bože mili….
      Majka sam dvoje dece, ĉitam, čudim se i plačem…
      Obećavam sebi i svojoj deci da neće ovde živeti. Toliko mogu…
      Saučešće porodici!

    2. Аха значи криви Руси за све па и ово? Занимљиво као и у Америци.
      Доста више са приземном пропагандом за тупаве. Крива је наопака власт која се задужила на западу за све друго сем за образовање и здравствену заштиту.

      1. Javasluk,neorganizovanost,korupcija,nezainteresovanost,bezobrazluk ovog drustva, a ne zapad.

    3. Prokletinjo od drzave da si prokleta… daju se pare za koje kakve glupisti a deca nam umiru

  3. onaj krivi Crkvu, onaj krivi vojsku. Ja mislim da se mora kriviti onaj koji odlučuje o spoljnoj politici, unutrašnjoj politici, ekonomiji, BDP- u, investicijama, o kanalizaciji.. nemojmo imati sumnje da neki ministar nešto može da odlučuje i misli svojom glavom, osim da ugađaju prvorođenom.

    1. Ja mu zelim da ga, kada mu pozli, vozi priuceni vozac i da ga leci neki „doktor“ sa Megableje.

  4. Tako je i moj brat umro u Nišu 2002. godine…moji su ga zbog gušenja doveli do Hitne u Nišu, iz Hitne krenuli do Kliničkog gde nije bilo dežurnog lekara…dok su se lekari iz Hitne sa mojima jurili po Kliničkom da nađu dežurne, i urade reanimaciju, moj brat je umro u svojoj devetoj godini života. Ja mrzim Srbiju iz dna svoje duše, jer mi je život uništila. A vi sa vašim komentarima gde osuđujete roditelje, šta da vam kažem…isto vam želim da vam se desi, pa da i mi sa tragedijom u porodici sa bezbedne udaljenosti komentarišemo kako ste vi krivi jer vam je dete umrlo…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.