Dvoje državljana Srbije teško povređeno u udesu na putu Mojkovac - Kolašin 1Foto: Dejana Majstorović

Državljani Srbije N. M. (21) i T. Č. (22) iz Užica teško su povređeni u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Mojkovac – Kolašin u mestu Podbišće, jutros oko 6.10 časova.

Oni su nakon nezgode transportovani u bjelopoljsku Opštu bolnicu, gde je N. M. hitno operisan.

Kako “Vijesti” saznaju iz bjelopoljske bolnice, “N.M. je zadobio povrede nasprsnuća slezine, zbog čega mu je odrađena hitna hiruška procedura splenektomija (hiruško odstranjivanje slezine), kao i nagnječenje creva. T.Č. je zadobila prelom dve metakarpalne kosti.

“Oba pacijenta su nakon zbrinjavanja smeštena na huriško odeljenje”, stoji u odgovoru bolnice Vijestima.

Do nezgode je došlo kada se vozač N. M. sudario sa vozilom “Tojota” za čijim volanom je sedeo Bjelopoljac Kenan Ćatović, koji je prošao bez povreda.

“Iz za sada neutvrđenih razloga na magistralnom putu Mojkovac – Kolašin u mestu Podbišće došlo je do kontakta vozila ‘Reno klio’ koje se kretalo iz pravca Mojkovca prema Kolašinu i vozila ‘Tojota’, bjelopoljskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog pravca upravljao Bjelopoljac K.Ć”, saopšteno je Vijestima iz Osnovnog državnog tužilaštva Bijelo Polje.

Uviđaj na licu mesta uz ovlašćene službenike Odeljenja bezbednosti Mojkovac je obavila državna tužiteljka Jelena Vučetić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari