Dvojka uz kampanjski rad: Direktori škola imaju predlog kako da ocenjivanje bude objektivnije

Ostavite komentar


  1. Deca su nezainteresovana za skolu. Narocito srednjoskolci. Staromodan nacin prenosenja znanja, preobiman pa cak i na nivou fakulteta, itd… Obrazovanje nam je u rasulu, ocene su najmanji problem.

  2. Ocigledno se ne razmislja da se pravedno vrednuje rad nastavnika pa bi buduci mozda i razmisljali o prosveti. Ovako, bolje penzioneri, pa daj sta das. A nastava nek ide nizbrdo. Jos gore ce biti sa obaveznim semestrom u skoli za studente. Posle toga nece im pasti na pamet da ostanu u skoli. Znaci, samo ce se exploatisati njihovo vreme, ceo semestar, da bi se, i dalje nestrucno, pokrila nastava.
    Drugi deo teksta, o fondovima casova za ucenike je nepotpun, jer javnost ne zna da ce fond za nastavnika ostati isti, dobice jos odeljenja. Sve u svemu, nista novo niti pametno. Kadar direktora bolje i ne moze.

  3. На све ово бих додала следеће: чему државна матура и за чије здравље деца полажу?!?

  4. slabiji ucenici jedva dodju i do 1,5 tj.2 a oni predlazu da podignu prag , kakvi metodicari.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.